≫ 

Video eksplozije na auto-putu: Detonacije se čule, kuljao gust crni dim, zapalio se kamion pun sprejeva

Ogroman broj vozila bio je zarobljen od 16.15 sati na auto-putu

  • 4

Na auto-putu Šid-Beograd kod Pećinaca zapalio se kamion koji je prevozio dezodoranse, zbog čega je saobraćaj dugo bio obustavljen u oba smera, piše Vojvodinainfo.

Kako je srpska košarkašica, jedan od ključnih igrača grupe Pink Panter, izvršila nerealne pljačke i filmska bekstva iz zatvora (VIDEO)

Kako javljaju čitaoci sa lica mesta, kamion, koji je prevozio sprejeve za odmašćivanje, zapalio se u toku vožnje u smeru ka Beogradu, 25 kilometara od Rume. Ogroman broj vozila bio je zarobljen od 16.15 sati na auto-putu, a vozači su izašli iz svojih vozila. Posle inicijalne eksplozije, sprejevi su zapalili ceo kamion.

Kako kažu očevici, čule su se detonacije, a gusti crni dim širio se auto-putem. Kolona vozila bila je duga više od sedam kilometara. Saobraćaj je u međuvremenu nastavio normalno da se odvija.

Kako navodi sajt Vojvodinainfo, vatrogasne ekipe su stigle posle 10 minuta, ali su počele da gase požar tek pošto je prestala opasnost od novih eksplozija.

VIDEO: Kamion pun cigli se prevrnuo na automobil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA