Doktorka Tijana je otišla na jedan dan u Beograd, a kući se vratila u mrtvačkom sanduku: Otac neutešan na sahrani svoje mezimice

Udarac je bio toliko snažan da Tijani nije bilo spasa

  • 2

U lančanoj nesreći kod Stare Pazove, na autoputu Novi Sad -Beograd, poginula je Tijana Pavić (41) iz naselja Bačko Dušanovo kod Subotice. Još pet osoba je povređeno, a sa težim i lakšim povredama smešteni su u Urgentne centre u Novom Sadu i Beogradu, a Tijana je sahranjena na groblju u Subotici.

Nesreća se dogodila u sredu uveče, u lančanom sudaru dva kamiona i četiri putnička automobila, kada je Tijana izgubila život. U razmaku od 15 minuta, na Novosadskom putu, dogodile su se dve nesreće, prvo oko 21 i 30, a druga nešto pre 22 časa.

U strašnoj nesreći kod Stare Pazove poginula doktorka Tijana: Udes izazvao vozač BMV-a koji je išao 200 na sat (FOTO) (VIDEO)

Tijanino vozilo, "reno-klio" bilo je poslednje u koloni, koja je stvorila zastoj i nastala zbog prethodnog sudara, kada je u njega udario kamion šabačkih registracija, kojim je upravljao Veljko I. (20) iz Kovilova. Udarac je bio toliko snažan da Tijani nije bilo spasa, a njen suvozač je preživeo i još je pod lekarskim nadzorom u KCV.

Tijani nije bilo spasa/ Foto: nsuzivo.rs

Otac nastradale Tijane, Aleksandar i čitavo naselje Bačko Dušanovo, teško su primili vest o pogibiji Tijane, koja je radila kao lekar u Domu zdravlja u Subotici.

Sa Tijanom je u kolima kojima je upravljala bio Zoran P. (39) koji je zadobio teške povrede glave, a posle nesreće je prevezen na urgentno odeljenje Kliničkog centra Vojvodine. On je još uvek pod nadzorom lekara i u teškom stanju, kako su saopštili iz KCV.

Tijana je danas sahranjena u 17 časova na groblju u Subotici, a neutešna porodica, skrhana bolom, kaže da je otišla na jedan dan u Beograd, da ne mogu da shvate još uvek da je stradala, ni posle najcrnje vesti, kada je u sanduku vraćena u Suboticu, pre sahrane.

Policija je posle nesreće saopštila da će podneti krivične prijave protiv oba vozača, kamiona šabačkih registracija i BMW-a, za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

VIDEO: Zapalio se kamion na autoputu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kicos

    25. maj 2018 | 21:06

    20 godina a vozi kamion.Neiskustvo.Da je drzao odstojanje na vreme bi se zaustavio.A ovaj sa BMW-om bahata budala.Rezultat:poginula neduzna osoba.

  • Zoran Veteran

    25. maj 2018 | 22:45

    Obadvojicu u zatvor na 30 godina,pa neka tamo came.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA