≫ 

Opsada Žarkova: Paljba iz stana, policija opkolila zgradu

Interventna brigada upala u jedan stan

  • 7

Policija je okružila zgradu u beogradskom naselju Žarkovo, jer se u stanu R.D začula buka i svađa, a zatim pucanj iz vatrenog oružja.

Opsada Žarkova: Paljba iz stana, policija opkolila zgradu

Kako saznajemo, R. D. je poznata po problematičnom ponašanju.

Policija je razvalila vrata i upala u stan broj 9 na drugom spratu, u kome živi R.D, jer prema nezvaničnim saznanjima, jer ona nije želela da ih otvori.

U stanu se začula buka i svađa, a zatim pucanj iz vatrenog oružja. Prema nezvaničnim saznajima, u stanu su bili R.D. i za sada nepoznati čovek, i verovatno je između njih došlo do sukoba, koji se završio kada je R.D. pucala.

Za sada nema bližih detalja o ovom incidentu, a prema poslednjim saznajima, situacija je rešena mirnim putem, dok je R.D. ušla u kola Hitne pomoći u pratnji policije.

U novembru 2016. godine stan R. D., sestre Danice Drašković, je potpuno je izgoreo, a do požara je najverovatnije došlo kada je R.D., navodno, zapalila sveću, čiji je plamen najpre zahvatio nameštaj, a potom i čitav stan i krov.

Kako su tada svedočile komšijie, R.D. u stanu na Banovom brdu živi s ćerkom i psima.

- Nemam lepo mišljenje o njoj. Bahata je i bezobrazna. Često se svađa s komšijama, pravi buku i non-stop nešto prigovara. Imamo dosta problema s njom. Pretila je gotovo svim komšijama, tako da se do sada niko nije usudio da je prijavi.

- Čuo sam da postoji ideja da svi stanari potpišu peticiju protiv nje, naročito jer je izazvavši ovaj požar prevršila svaku meru. Sve nas je ugrozila, mogli smo da izgorimo ili da ostanemo bez svojih domova - rekao je tada jedan od komšija za Kurir, koji je dodao da je požar pretio da se proširi na celu zgradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA