≫ 

Pao mi je mrak na oči kada sam video krvave gaće na mom sinu: Otac silovanog dečaka (6) otkrio detalje užasa na Novom Beogradu

Grujić je kako izvor otkriva, priznao da je pucao iz pištolja, ali je detaljno objasnio da oružje nije njegovo

  • 53

- Pao mi je mrak na oči! Sin mi je ispričao šta se desilo, ali koliko je ozbiljno, shvatio sam tek kada je skinuo gaće i kada sam video krv na njima. Tada sam poludeo - ovako je, kako se nezvanično saznaje, Grujić ispričao šta je prethodilo incidentu u stanu na Novom Beogradu, tokom kojeg je lakše ranio S. J. i njegovu suprugu K. J.

POVREDE NA ANUSU

Grujić je kako izvor otkriva, priznao da je pucao iz pištolja, ali je detaljno objasnio da oružje nije njegovo, već da ga je uzeo sa stola supružnika u čiji je stan došao.

Kako se pisalo, incident se dogodio kada je Z. G. saznao da je jedanaestogodišnji komšijin sin navodno pokušao da siluje, u žbunju pored parkića u kom su se igrala deca, njegovog pet godina mlađeg sina. Nakon što je od doktora saznao da mu sin ima povrede na anusu, otišao je u stan dečaka koji ga je napao. Tamo je zatekao samo majku i baku.

Silovan dečak čiji je otac upucao par na Novom Beogradu? Lekari ustanovili brojne povrede anusa šestogodišnjaka

- On je ispričao da je majka jedanaestogodišnjaka pozvala supruga da dođe da svi porazgovaraju. Međutim, navodno, otac je rekao čim je ušao: "Pa, šta ćemo sada, deca su se malo igrala". Na insistiranje okrivljenog, kako je ispričao, S. J. je uzeo telefon da pozove policiju da prijave šta se dogodilo.

Dečak (12) napao je dete (6) u parkiću pored zgrade u Ulici Goce Delčeva Foto: Telegraf

Međutim, S. J. ga je tada opsovao i rekao: "Kad tako hoćeš, svi ćemo da završimo u novinama, pa će dete da ti bude obeleženo" - otkriva izvor šta je otac dečaka za kojeg se sumnja da je žrtva seksualnog zlostavljanja ispričao na saslušanju u tužilaštvu, pišu beogradski mediji.

ISPALIO DVA HICA

Izvor navodi da je Zoran Grujić objasnio da mu je tada prekipelo i da je želeo da čoveku, koji ismeva njegovo dete posle tako strašne stvari, nanese bol.

Stan u kome se desila pucnjava Foto: Telegraf

- Nisam video u kom trenutku je S. J. ostavio pištolj na stolu. Video sam oružje i u tom trenutku sam samo hteo da oseti bol koji sam ja osećao. Nikada pre nisam držao oružje u rukama. Nisam znao ni da li je napunjeno ili ne. Ispalio sam dva hica tom čoveku u noge, nisam ni znao da je žena pogođena - ispričao je navodno Grujić na saslušanju.

Prema saznanjima iz istrage, on je rekao da je potom izašao iz stana komšije, bacio pištolj u prvi kontejner, a potom otišao kući.

- Poljubio sam suprugu i decu, otišao kod prijatelja i u ponedeljak se predao policiji - ispričao je navodno Zoran Grujić na saslušanju.

VIDEO: Borislava su pretukli pre godinu dana u parku, a još niko nije odgovarao za to

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rora

    6. jun 2018 | 22:38

    Razumem ga u potpunosti,svako od nas bi mozda i gore reagovao!

  • Aleksandar

    6. jun 2018 | 23:14

    Svaka mu cast, covek se zadrzao samo na nogama. Ja bih za svoje dete ubio tako da mu se desi, jos jedno podrska i izdrzi majstore uz tebe su svi pravi ocevi.

  • Raspucin

    6. jun 2018 | 23:12

    Ima srece sto je ranjen i sto mu je pucano u noge, da slavi taj dan, a posle toga u Lazu Lazarevic i da im se oduzme dete i ono na lecenje da ide, a ovog sto je pucao pustiti na slobodu pravosnazno, osuditi roditelje bolesnog deteta i to je to, kratko i jasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA