Kada sam video krv mog sina, setio sam se Tijane Jurić: Ispovest oca čiji je sin zlostavljan na Novom Beogradu

Nakon prvobitnog šoka, uzeo je dete za ruku i uputio se prema zgradi u kojoj je pretpostavljao da živi dečak koji mu je napao sina

  • 22

Beograđanin Z. G. (49) koji je prošlog vikenda upucao roditelje dečaka (11) koji je navodno pokušao da siluje njegovog šestogodišnjeg sina, kaže da ne beži od odgovornosti za ono što je učinio i da nije planirao da tako nešto uradi.

- Ne bih poželeo nijednom roditelju ono što se meni dogodilo. Ne bežim od odgovornosti za ono što sam uradio, odgovaraću onako kako sud proceni. Nisam imao plan da to učinim, to su bili trenuci u magli, u kojima sam samo želeo da povredim onog koji je povredio moje dete.

>>> Dečak (6) koji je navodno zlostavljan u parku na Novom Beogradu ide kod psihologa: Stručnjaci tvrde - moralo je da se reaguje ranije

Šestogodišnjaka je navodno pokušao da siluje stariji dečak (11) - Foto-ilustracija: Freeimages/Stefan, Profimedia

Kako je naveo, tog dana njegov sin je bio u parku ispred zgrade sa komšinicom, a jedanaestogodišnjak ga je u jednom trenutku odvukao u žbunje. Kada je njegov sin počeo da vrišti, komšinica koja ga je pazila, dotrčala je do žbuna i zatekla stravičan prizor. Izvukla je mališana iz ruku starijeg dečaka i pozvala Z.G. kome je, birajući reči, saopštila šta se dogodilo.

- Kada sam to čuo i video krv na gaćicama, u glavi mi se stvorila slika Tijane Jurić i pomislio sam da li bi moje dete uopšte bilo živo. Dugujem veliku zahvalnost komšinici koja mi je spasila dete - rekao je otac za Kurir.

Nakon prvobitnog šoka, uzeo je dete za ruku i uputio se prema zgradi u kojoj je pretpostavljao da živi dečak koji mu je napao sina.

Z. G. je pucao na roditelje dečaka koji mu je napao sina - Printskrin: Youtube / Discovery

- Nisam nosio pištolj sa sobom u parkić, niti sam se vraćao kući da ga uzmem. Hteo sam da porazgovaram s roditeljima, da idemo svi u policiju. Pukao mi je film kada je otac dečaka rekao da ćemo svi zajedno da završimo u novinama i da je strašno to što je njegovo dete napastvovalo dečaka, a ne devojčivcu. Tad se dogodilo to što se dogodilo, žao mi je što sam ranio ženu, nisam je ni video.

Z. G. ističe da je razočaran u institucije jer se nijedna ne bavi onim što se dogodilo njegovom sinu.

- Ja ću odgovarati kako sud bude procenio, ne bežim od odgovornosti. Mojoj supruzi i detetu predstoji oporavak. Žao mi je te porodice, ali oni su posle dva dana normalno izašli da šetaju, promeniće ponovo školu i parkić i nataviće život dalje - zaključio je Z.G.

VIDEO: Upucan muškarac ispred zgrade suda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taik

    10. jun 2018 | 00:56

    Ja coveka ne krivim. Mislim da je pravi otac. Ja bih uradio jos gore.... ne daj boze da mi se tako nesto desi a to i svima vama zelim. P.S. da li ste razmisljali kako ce to silovano dete nastavitj svoj zivot???

  • Kiza007

    10. jun 2018 | 00:46

    Druze na njegov komentar da mu je zao sto nije bila devojcica u zbunu svi koji imaju zensku decu nek stave prst na celo.A ja potpuno podrzavam coveka jedino je trebao palicu da upotrebi a ne pistolj.

  • Mila

    10. jun 2018 | 00:29

    Strasno jadan covek. A dete jos vise imace traume. Roditelji treba da odgovaraju, a dete kod psihijatra !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA