≫ 

Preokret, Zoran Marjanović posle 10 meseci na slobodi? Istraga se usmerava u drugom pravcu

Ukoliko Zoran, posle svedočenja svoje ćerke Jane, koja je potvrdila da je bila s njim u vreme ubistva, izađe iz CZ-a, onda bi u gadnoj nevolji mogao da se nađe političar, za koga se spekuliše da je finansirao njeno ubistvo - kaže izvor "Alo!"

  • 23

Žalbu odbrane Zorana Marjanovića (39), optuženog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), uvažio je Apelacioni sud u Beogradu i doneo odluku da se on brani sa slobode.

772 dana od zločina, optužnica protiv Zorana Marjanovića na staklenim nogama: Nedostaje ključni dokaz, a tu je i važan detalj oko male Jane

- Tročlano sudsko veće juče je zasedalo povodom žalbi koje su uložili Zoranovi advokati i doneli odluku da Marjanović posle 10 meseci izađe iz pritvora. Prema njihovoj odluci, on bi na slobodi trebalo da se nađe u ponedeljak, ukoliko Viši sud ne donese drugačiju odluku - kaže sagovornik našeg lista Alo.

Kako je ranije izjavio policijski ekspert Marko Nicović, Jelenu je najverovatnije ubio uticajni političar, koji je finansirao njenu karijeru.

- Ukoliko Zoran, posle svedočenja svoje ćerke Jane, koja je potvrdila da je bila s njim u vreme ubistva, izađe iz CZ-a, onda bi u gadnoj nevolji mogao da se nađe političar, za koga se spekuliše da je finansirao njeno ubistvo. On bi, u tom slučaju, trebalo da dođe pod udar istražnih organa - kaže izvor "Alo!".

Zoran i Jana Marjanović Printskin: TV Pink

Bivši operativac DB-a Božidar Spasić kaže da bi sud u tom slučaju trebalo da da nalog tužilaštvu da se istraga sprovede u nekom drugom pravcu.

- Pošto je mala Jana rekla da njen tata nije ubio njenu mamu, onda bi istraga trebalo biti usmerena ka drugim licima kao potencijalnim izvršiocima krivičnog dela, koja se zasad vode kao N. N. lica. Pretpostavljam da će sud na osnovu iskaza devojčice ponovo sprovesti istražne radnje u cilju dopune napisane optužnice, koja je na tankom ledu - rekao je Spasić i dodao da je iskaz Zoranove ćerke identičan kao i pre dve godine, kada je ispitana neposredno posle zločina u formi prikupljanja informacija.

Poslednji SMS koji je Jelena poslala sa nasipa još uvek se čuva u doktorkinom telefonu: Tu se krije pevačicina najveća briga

Prema rečima advokata Tome File, svedočenje Zoranove i Jelenine ćerke može da obori optužnicu.

Toma Fila smatra da je Zoran prerano procesuiran Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Od samog početka sam mislio da je Zoran Marjanović prerano procesuiran. Ako je njegova ćerka zaista u tužilaštvu rekla to što je rekla i ako je tačno to što pričaju Marjanovićevi advokati, Zoran bi trebalo da bude oslobođen - kaže Fila.

- Sa njom su razgovarali psiholozi, bio je uključen i Centar za socijalni rad i utvrđeno je da je ona natprosečno inteligentna, da nije sklona izmišljanju i da nije pod uticajem. S obzirom na sve to, njen iskaz apsolutno može da obori optužnicu - priča advokat.

Fila smatra da je Zoran ishitreno uhapšen, najverovatnije, po nečijem nalogu.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    24. jun 2018 | 17:42

    Vrlo je moguce da nije direktan izvrsilac ubistva ali je sigurno da zna ko ju je ubio. Da je nevin porodica ne bi imala razloga da iskoristi mogucnost i da ne svedoci. Ako ne zele da pomognu svom sinu/bratu i kazu sve sto znaju, znaci da nesto kriju. A detetu koje sada ima 7 godina za tri godine su mogli ne jednom vec 101 da "isperu mozak"

  • Ђура

    23. jun 2018 | 14:44

    Прича о политичару је скроз нелогична и бесмислена.

  • Maxa

    23. jun 2018 | 13:38

    Ma sta zna dete od 5 god posle 2 god ispiran mozak nego sta ej drzavo neko sprema da ojadi drzavu sad ma .ma. uzme lovu i zivi ko bog .. aj rijaliti od Marjanovica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA