Brutalna tuča migranata u Obrenovcu: Posle okršaja koji se završio ubadanjem, dva Avganistanca u teškom stanju prevezeni na VMA

Dvojica Avganistanaca su teško povređena i tenutno se nalaze na VMA

  • 7

Dve osobe povređene su u tuči migranata koja se danas oko osam casova dogodila u kasarni za smeštaj u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu, piše Blic.

Sukob je nastao kada su se potukla dva Pakistanca sa dvojicom Avganistanaca, koji su su tom prilikom povređeni oštrim predmetom.

Jedan je uboden u stomak, a drugi tri puta uboden u rame.

Oni zapravo boluju od istih bolesti kao i Srbi, ali zbog samo jedne njihove žene, paniče sada mnogi

Zbog težine povreda, obojica su prevezeni na VMA, dok je Pakistance policija zadržala na licu mesta. Trenutno je istraga u toku i utvrđuju se sve okolnosti koje su dovele do sukoba.

Ovo inače nije prvi incident koji se dogodio u kasarni u Obrenovcu, verbalni sukobi i tuče između migranata su česti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palež

    4. jul 2018 | 13:53

    Samo mi koji živimo u Obrenovcu znamo kako živimo sa migrantima u gradu. Svakodnevni sukobi, tuče,svađe i pijanstva....svi oni su rizik i opasnost za okolinu. Ne kažem da su svi takvi ali niko ne zna šta će ko i kad uraditi. Decu ne smemo da pustimo da idu sami bilo gde, pogotovo kad padne mrak. Migranti se okupljaju u grupama,nose noževe,idu bilo gde i kada bez ikakve kontrole i nadzora. Smešteni u neposrednoj blizini TENT-a , najvažnijeg objekta u državi oni su opasnost i za nacionalnu bezbednost i čitavu državu. Neko se debelo ,,omastio,, prihvatanjem migranata u Obrenovcu ili je samo morao da prihvati stranačku odluku i naređenje ?!

  • an

    4. jul 2018 | 13:23

    Ma jok bre....Oni su mucan i napacen narod koji je pobegao od rata...oni su predivne osobe koje bacaju cvece za sobom dok koracaju ulicama....Molim svu ,,fini gospodu,, koja ih zale i koja se zalazu za njih,da ostave svoj kontakt kako bi smo bili u mogucnosti da ih kontaktiramo da preuzmu 2 migranta koja bodu i 2 migranta koja su izbodena!mozda ih njihova lepa rec ubedi i pomiri,i svi zive zajedno kao jedna srecna porodica!

  • Razum

    4. jul 2018 | 13:40

    Mogu da se tuku svuda u svetu, samo ne odakle su došli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA