Uhapšeni saučesnici u krvavom obračunu u niškom kafiću: Ivan je iz kalašljikova ranio trojicu, pa je on ranjen, a oni su do sada bili u bekstvu

Ivan P. je uhapšen odmah pošto je ranjen u nogu i razoružan, dok su A.Ž. i M.Z. bili nedostupni organima gonjenja

  • 1

M.Z. (30) i A.Ž. (22) obojica iz Niša, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu, saopštila je niška policjia. Oni se sumnjiče da su 17. juna bili sa Ivanom P. i učestvovali u obračunu u kafiću "Manila" na Tgu Kralja Milana.

Ivan P. je te noći oko 2.45 časova hicima iz "kalašnjikova" ranio jednog tri radnika obezbeđenja "Manile" sa kojim je došao u sukob, policajca Miloša Miloševića koji je pokušao da ga razoruža i još jednog muškarca koji se zatekao ispred kafea. Od rikošeta, lakše su povređena od rikošeta još dvojica policajaca.

Nakon pucnjave, Ivan P. je uhapšen odmah pošto je ranjen u nogu i razoružan, dok su A.Ž. i M.Z. bili nedostupni organima gonjenja.

A.Ž. se sam predao u Višem tužilaštvu 25. juna nakon čega je uhapšen, a M.Z. je bio u bekstvu do sinoć kada ga je policija pronašla u stanu u kojem se skrivao u naselju Pantelej.

Foto: telegraf

- Sumnja se da je jedan od njih dvojice oštrim predmetom naneo povrede radniku obezbeđenja. A.Ž. je uz krivičnu prijavu sproveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu nakon čega mu je određen pritvor, dok je M.Z. određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu - saopštila je policija.

Osumnjičeni A.Ž. bio je uhapšen početkom godine i osumnjičen da je sa pomagačem zapalio službeni automobile načelniku Kriminalističke policije Dejanu Utviću. Posle postignutog sporazuma sa OJT o prizanju krivičnog dela izrečena mu je kazna od šest meseci zatvora. To je maksimalna kazna za delo koje mu je stavljeno na teret.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tako je i nikako drugacije

    6. jul 2018 | 23:12

    Tog maloumnog manijaka su trebali na licu mesta da izresetaju kao sir policajci, kad on moze u masu ljudi da puca kao neki kauboj....sta sad, dobice 5godina zatvora i to je to a nislije nek strepe ponovo...u noge mu pucali a jos ranio hrabrog koleguSad na teret drzave par godina i umisljeni mafijas na slobodi za par godina i jos bahatiji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA