≫ 

Prošla je teška godina od stravičnog zločina u Rakovici: Reči starijeg sina ubijene Maje kidaju dušu

Njen stariji sin Stefan tuguje za majkom i mlađim bratom, ali izbegava da priča o njima.

  • 3

Prošlo je skoro godinu dana od kada je Marko Nikolić (43) ispred Centra za socijalni rad u Rakovici zverski ubio suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), ali bol u porodici nastradale žene ne jenjava. Njen stariji sin Stefan tuguje sa majkom i mlađim bratom, ali izbegava da priča o njima.

Kako je ispričala Branislava Katanić, sestra Maje Đorđević, Stefan izbegava da priča o njima i o tome koliko mu je teško.

>>> Hladnokrvni ubica deteta i žene iz Rakovice maltretirao i svoje roditelje: Držao ih zatvorene u podrumu u neljudskim uslovima!

Maja Đorđević i maleni Mihajlo - Foto: Telegraf

- Stefan je jak dečak, bol i tugu nosi u sebi. Od njihovog ubistva, zbog traume koju je preživeo, on je upisao karate, a svima nam najavljuje da će jednog dana da upiše Pravni fakultet kako bi pomogao drugim ženama - navela je Branislava, koja je godinama pre ubistva sestre i sestrića živela u paklu koji im je Nikolić priređivao, piše Informer.

Kako kaže, sa sestrom se borila da pobegnu od torture i Nikolićevih pretnji, ali bezuspešno.

Branislava, baš kao i Stefan i dalje tuguje za svojim najmilijima, ali ističe da žali što nije dočekala da ga osude, jer je u zatvoru izvršio samoubistvo. Kako kaže, to što je sebi prerezao grkljan, nije pravda.

VIDEO: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktor

    8. jul 2018 | 03:37

    Na žalost oni nisu samo žrtve monstruma,već i pogrešnih odluka zaposlenih u CSR u Rakovici.Treba utvrditi krivičnu odgovornost svakog ko je svojim bezumnim odlukama dozvolio da ovaj monstrum samostalno uzima dete.Umesto da se sve obavlja pod nadzorom policije i radnika CSR u kontrolisanim uslovima,njemu je dozvoljeno bilo da odvede i ubije dete a kasnije i nesrećnu ženu.Ako se sada ne učini nešto,ponovo će se desiti.

  • Isidora

    7. jul 2018 | 17:19

    Al,kad bude porasto malo vise,onda ce on da pokazuje teske bolne emocije al,kroz bokest samopovredjivanje f29,toga sam vrlo upoznata jer sam i ja tako prosla i znam......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA