≫ 

Uhapšeni mladići iz Inđije koji su maltretirali beskućnika i snimali ga (VIDEO)

Određen im je pritvor od 30 dana

  • 27

Pripadnici MUP-a u Inđiji su uhapsili dvojicu 17-godišnjaka iz Inđije zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg snimka.

Maloletnik maltretira beskućnika, drug sve snima za Instagram: Stravično nasilje u Inđiji zgrozilo je Srbiju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sumnja se da je jedan od njih, pre četiri dana, u vikend-naselju pored Inđije, fizički napao starca, dok je drugi snimao mobilnim telefonom i snimak postavio na društvenu mrežu, saopštio je MUP.

Oni su uz krivičnu prijavu i izveštaj o policijskom hapšenju i sprovođenju, dovedeni na saslušanje sudiji za maloletnike Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Podsećamo, na Instagram stranici Pokreta Levijatan, koji se inače bori za zaštitu životinja, osvanuo je uznemirujući snimak iz Inđije na kome se vidi kako mladić prilazi beskućniku Milanu Škari (64) i udara ga nogom u gornji deo tela. Na snimku se vidi kako mladić prilazi Škari, koji uzima kesu sa zemlje. Odmah mu se obratio grubim tonom, rečima "Šta pišaš tu", a onda ga iz sve snage šutnuo. Od siline udarca beskućnik se srušio na zemlju.

VIDEO: Klinci pokrali invalida u kolicima

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    14. jul 2018 | 14:50

    Previše agresije u mladjim generacija .Nema saosećanja ,vaspitanja ,kulture !Nasilje u školama ,na ulici ,porodici .Zemlja u kojoj caruje kriminal i droga ,sta drugo i očekivati .Televizija koja prikazuje emisije koje su odraz primitivizma ,nema ni vaspitnih ni poucnih emisija i narod koji živi u bedi .To je stvarnost Srbije

  • Ja...RS

    14. jul 2018 | 14:42

    "Vaspitajte" to dok nisu pusteni kuci.

  • Wien-Becs

    14. jul 2018 | 14:55

    Samo dobro prevaspitanje za maloletnike ako može nešto da promeni, dok ne postanu veći kriminalci, preventiva ne uspeva kod svih mladih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA