≫ 

Krvavi obračun igrača i navijača na seoskom turniru u Topolovniku: Mladić u komi sa izbijenim okom i polomljenim rebrima (FOTO)

Policija traga za jednim napadačem

  • 11

U masovnoj tuči igrača i navijača koja je izbila u petak uveče na seoskom turniru u Topolovniku, povređen je Nenad Paunović iz tog mesta, koji se nalazi u Kliničkom centru u Beogradu u kritičnom stanju.

Masovna tuča na Konjarniku, haos i u Ovči: Tutnjala cela naselja, policija na licu mesta jedva razdvojila sukobljene

Nenada je pesnicom dva puta u predelu lica udario Nemanja Čupović iz okoline Raške koji je zet u kući u Topolovniku. Nemanjin rođak koji je u bekstvu i za kojim policija traga, nakon što su Nemanju nekoliko meštana iz Topolovnika blokirali, uleteo je sa tribina u teren i nogom udario u predelu stomaka Jezdu Perića, i dvaput šutnuo u predelu stomaka onesvešćenog Nenada, polomivši mu nekoliko rebra, da bi se nakon toga udaljio u nepoznatom pravcu.

Jedan od napadača: Nemanja Čupović Foto: Facebook/Nemanja Cupovic

Hitna pomoć iz Doma zdravlja iz Velikog Gradišta je na lice mesta stigla u rekordnom roku od deset minuta nakon izbijanja incidenta. Odmah nakon hitne stigla je i policija koja je ispitala sve prisutne i privela na saslušanju u PS Veliko Gradište sve učesnike ovog nemilog događaja.

Osoblje hitne pomoći je nesrećnog Nenada u besvesnom stanju odvela do ambulante u Domu zdravlja u Gradištu, a nakon toga odmah prebacili u Beograd.

Sportski teren u Topolovniku gde je izbila tuča Foto: TPK NEWS

Nenad se još uvek nalazi u kritičnom stanju, dijagnostikovano mu je izliv krvi u mozgu, izbijeno jedno oko i polomljeno nekoliko rebra.

Čupović je nakon saslušanja pušten kući, nije mu određeno zadržavanje od 48 sati niti mu je oduzet pasoš (živi u Trstu), samo mu je zabranjeno da se bilo gde udaljava dok traje istraga.

(Telegraf.rs/tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    12. avgust 2018 | 00:28

    Pusten da se brani sa slobode , nije mu oduzet pasos a mladic kojeg je udario od posledica tih povreda zivotno ugrozen. Dali ovo ima u bilo kojoj drzavi na planeti ? Nije ni cudo sto nam je broj ovakvih desavanja svakodnevno u porastu !

  • Pp

    12. avgust 2018 | 07:19

    Pokusaj ubistva a pusten na slobodu!!?? Pravosudje opet!!!!

  • Ujka Zitko PFK

    12. avgust 2018 | 08:11

    Zaostali retardirani srpski mentalitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA