≫ 

Zvezda Granda izmislio silovanje dece i svoj herojski čin? Odale ga rane i nedostatak svedoka

Policija je odmah posumnjala u njihovu priču

  • 10

Policija nije dobila nikakvu prijavu silovanja dece u Aleksincu, zvanično je saopšteno iz ove ustanove. Kako saznajemo, policija je odmah nakon vesti o navodnom silovanju pretražila park „Brđanka“ , ali nije uspela da pronađe nijednog svedoka niti bilo kakav trag napada.

Mladić koji tvrdi da je preživeo herojski podvig u Aleksincu, kada je spasao devojčice od silovatelja je "Zvezda Granda" (VIDEO)

- Priča je krenula od Dušana Milatovića (29), bivše Zvezde Granda, ali je ona veoma čudna i ništa ne ukazuje da je istinita. Moguće je da je čovek usled udarca u glavu za koji još ne znamo kako ga je zadobio, doživeo privremeno pomućenje svesti, pa je to stanje rezultiralo ovakvom pričom. Neverovatno bi bilo da ta dece nisu prijavila napad roditeljima a oni policiji – kažu naši sagovornici iz istrage.

Prema nezvaničnim saznanjima, postoji sumnja da je Milatović zloupotrebljavao narkotike a ima navoda da je pre nekoliko godina doživeo povredu nakon čega je padao u stanja izmenjene svesti.

Sumnju u njegove navode potkrepljuje i sam izgled posekotina koje su skoncentrisane na delovima ruku i nogu što protivreči navodima da se borio sa više napadača, u tom slučaju bi zadobio rane po raznim delovima tela.

VIDEO Policija uhapsila čoveka osumnjičenog za silovanje:

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna Rovčević

    13. avgust 2018 | 18:08

    Silovanja u Srbiji se kažnjavaju malim kaznama jer društvo to ne ocenjuje kao "veliku opasnost", međutim 3/4 silovanja ostaje ne prijavljeno, da "ne pukne bruka", "sama je kriva", a za pokušaj koji će roditelj da povlači maloletno dete godinama po sudovima dok iz ismejavaju silovatelji, njihovi advokati i neefikasno sudstvo.. Baš me interesuje kako se prepoznaju u parku "tragovi silovanja u pokušaju"

  • uzas

    13. avgust 2018 | 17:26

    Ako je on od svih mogucih izmisljenih scenarija izmislio bas takav sa silovanjem devojcica, treba ga malo ozbiljnije staviti pod prismotru, znaci da mu ta tematika negde cuci u podsvesti

  • Deff

    13. avgust 2018 | 17:30

    Idealan za jedan od ova dva rijalitina...Parovi ili Zadruga.... molim glasajte.. negativni lajkovi su Parovi ..pozitivni su Zadruga....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA