≫ 

Pronađeno telo sudije koji se utopio u Begeju: Ronioci satima pretraživali reku

Sudija je ovde redovno zahvatao vodu za plasteničku proizvodnju, kojom se bavi njegova porodica

  • 0
Nišava, reka telo, davljenje, utapanje, utopljenik, davljenik, telo, leš, hronika Foto - Ilustracija: Telegraf

Ronioci Žandarmerije pronašli su večeras na Begeju kod Perleza telo sudije Ileša Bakoša. Porodica je potvrdila identitet, a u toku je istraga koju obavljaju pripadnici PU Zrenjanin i Višeg javnog tužilaštva. Telo pokojnika biće poslato na obukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

Njegov nestanak policiji je prijavila supruga. U stvari, komšija iz Ulice Janoša Hunjadija u Mužlji, koja izlazi na Begej i gde na broju 137 kuću ima sudija Bakoš, u subotu kasno posle podne primetio je pecaroški pribor, ali ne i Bakoša na mestu gde je, kao strastveni ribolovac, sudija često boravio.

Utopio se sudija iz Zrenjanina, ronioci pretražuju Begej: Sumnja se na samoubistvo

Sudija je ovde redovno zahvatao i vodu za plasteničku proizvodnju kojom se bavi njegova porodica, a komšiji je bilo sumnjivo što ga nigde nema.

- Radi se o uzornom domaćinu, vrsnom pravniku, dugogodišnjem sudiji, porodičnom čoveku koji je potpuno posvećen supruzi i deci. Postao je deda, zbog čega je posebno bio srećan, a veliki hobi mu je pecanje. Nažalost, narušenog je zdravstvenog stanja - ispričao je komšija iz Ulice Janoša Hunjadija, potvrđujući da je Bakoš bio dugogodišnji dijabetičar, zbog čega je često posećivao lekare.

Ileš Bakoš bio je sudija od karijere. Posle pripravničkog staža i rada u Osnovnom sudu, imenovan je za sudiju Višeg suda u Zrenjaninu, gde je rukovodio krivičnim odeljenjem. Široj javnosti bio je poznat po procesu optuženima u aferi “Agroživ”, koji je nedavno okončan posle desetogodišnjeg suđenja.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA