Pokušao je da sakrije dve mašine u šleperu, ali nije ni slutio da će ga zaustaviti kod Bogutovca i pronaći njegovu "mečku" (FOTO)

Carinici su sproveli tzv. dubinsku kontrolu

  • 1

Carinici su tokom dubinske kontrole 18. septembra 2018. godine, na magistralnom putu Kraljevo - Raška, pronašli dva automobila bez registarskih oznaka transportovanih šleperom, kao i dve nevažeće austrijske saobraćajne dozvole.

Carinici pronašli prazne kutije od nakita koji je "snajka odnela avionom", a onda su pogledali u vozačev naslon za ruku

Kada je teretnjak šabačkih registarskih oznaka koji je vozio 35-godišnji srpski državljanin iz Valjeva, od tog grada ka Raškoj, zaustavljen u mestu Bogutovac radi kontrole, carinici su bili iznenađeni prizorom koji su zatekli u prikolici.

Foto: Uprava carine

U njoj su se nalazili metalik sivi "mercedes benc" i "opel zafira" crvene boje, oba automobila stranog porekla i bez tablica, za koje vozač nije imao nikakvu carinsku dokumentaciju.

Pored spornih automobila, u šleperu su pronađene i dve odjavljene austrijske saobraćajne dozvole, pri čemu vozač nije imao ni radnu niti boravišnu dozvolu te zemlje.

Zaplenjeni automobili, njihovi ključevi i odjavljene saobraćajne dozvole privremeno su smešteni u kraljevačkom carinskom magacinu do okončanja postupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA