≫ 

Pedofil iz Kladova koji je mesecima silovao dvojicu dečaka priznao zločin: Policija sluti da postoji još njegovih žrtava

U međuvremenu, dečak star 13 godina, koji je kako se sumnja bio žrtva zlostavljanja, primljen je u kladovsku bolnicu sa simptomima teške traume

  • 7

Nakon hapšenja, D. S. (34) iz okoline Kladova, osumnjičen da je u proteklih godinu dana silovao dvojicu dečaka od 13 i devet godina, priznao je na saslušanju u policiji da je počinio to delo, saznaju "Novosti".

- Proveravamo da li je on imao još žrtava i moguće je da se tokom istrage pojavi još dokaza protiv D. S. - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Osumnjičeni je juče trebalo da bude izveden pred tužioca, koji će odlučiti o daljim koracima. Pretpostavlja se da će mu biti određen pritvor do 30 dana, kao i da će se zahtevati psihijatrijsko veštačenje, jer je reč o mentalno zaostaloj osobi.

Pedofil iz Kladova mesecima silovao dečake: Deca preživljavala strahote, a sve se otkrilo kada je jednog od njih tetka uhvatila da puši

U međuvremenu, dečak star 13 godina, koji je kako se sumnja bio žrtva zlostavljanja, primljen je u kladovsku bolnicu sa simptomima teške traume, kazao nam je njegov stric.

- Moj bratanac je godinu dana krio šta mu je radio D. S. - priča stric dečaka. - Juče je, nakon pregleda, zadržan u bolnici. Predloženo je, kako nam je rečeno, da se uputi u Beograd, na dalje lečenje.

Dečaci imaju devet i 13 godina, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Stric dečaka nas je odveo na mesto gde je njegov bratanac najčešće bio seksualno zlostavljan. Strina trinaestogodišnjaka je tražila mobilni telefon od mališana i u njemu pronašla poruke: "Ćao dušo, gde si ljubavi, dođi na Dunav da se volimo"... - Onda sam znala da se desilo nešto zastrašujuće - kaže ova žena. - Pritisla sam ga, i on mi je sve ispričao.

- To se uglavnom dešavalo na obali Dunava, u improvizovanoj kućici koju koriste ribolovci - navodi dečakov stric. - Ali, moj bratanac je bio silovan i u šumi, napuštenoj školi i na drugim mestima.

Stric mališana objašnjava da je njegova supruga uhvatila dečaka kako puši i tada je posumnjala da se nešto čudno događa sa njim.

- "Pritisla" ga je, nakon čega joj je sve priznao - nastavlja stric dečaka. - Ispričao nam je da ga je D. S. prvi put, uz pretnju polomljenim grlićem flaše, silovao pre godinu dana. Pretio mu je da će mu pobiti celu porodicu ako bude pričao, zbog čega je dečak ćutao godinu dana.

Odmah nakon toga, slučaj je prijavljen policiji, koja je lišila slobode D. S. U međuvremenu se ispostavilo da je njegova žrtva bio i dečak star samo devet godina, nad kojim je vršio nedozvoljene polne radnje prethodnih godinu dana.

Napasnik je uhapšen i priznao je šta je radio mališanima, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nažalost, javnost je pre dva dana šokirala i vest o brutalnom silovanju u Negotinu. Tužilaštvo je odredilo zadržavanje do 30 dana za D. Š. (63), iz okoline tog mesta, zbog sumnje da je u svojoj kući obljubio S. V. (23) iz okoline Jagodine.

- D. Š. se na teret stavlja produženo krivično delo silovanja - saznajemo iz izvora bliskom istrazi. - Ukoliko se krivica dokaže, njemu preti zatvorska kazna od pet do 12 godina.

Po saznanjima "Novosti", S. V. je D. Š i njegovu suprugu upoznala u Austriji, odakle je proterana jer nije imala original, već kopiju pasoša.

- Po povratku u Srbiju, D. Š. i njegova supruga su pozvali S. V. da ih poseti u njihovom domu u selu u okolini Negotina - saznajemo nezvanično od izvora upoznatog sa slučajem. - Međutim, D. Š. je došao pripit kući, nakon čega se posvađao sa suprugom, koja je sela u auto, napustila dom i vratila se u Austriju.

Te večeri, D. Š. je upao u sobu S. V. Istukao ju je i pretio joj pištoljem, nakon čega ju je silovao.

- Posle toga, D. Š. je zaključao S. V. u sobi i otišao da spava - dodaje naš sagovornik.

Ujutru, nakon što se probudio, D. Š. je ponovo ušao u sobu svoje gošće i ponovo ju je, po njenim rečima, obljubio. Istraga o oba slučaja je u toku.

VIDEO Decu u 90 odsto slučajeva seksualno zlostavljaju bliske osobe:

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccc

    27. septembar 2018 | 11:03

    Pogubiti gada!

  • Vesna

    27. septembar 2018 | 09:26

    Ovde nema nikakve odbrane,on nema zrno ljudskosti u sebi,zamislite sta su ta deca prezivela,ne znam koja je to kazna gde bi on prvo doziveo tu fizicku bol ali dozivotna sigurno.

  • Nina

    27. septembar 2018 | 10:36

    Hemijska kastracija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA