Užas u selu kod Apatina: Upali baki u kuću, pretukli je kocem i uzeli 400 evra

Ova vest je zgrozila građane Srbije

  • 10

Baka stara 80 godina iz sela Sonta brutalno je pretučena kada su joj zasad nepoznati razbojnici upali u kuću u potrazi za novcem, prenosi Republika.rs.

Vest o zlostavljanju bespomoćne starice na društvenim mrežama podelila je izvesna Ana i izazvala bes i ogorčenje širom Srbije. Kako je objasnila, pljačka se odigrala 3. oktobra.

Jeziv snimak pijanca koji prebija staricu zgrozio svet: Nesrećna žena pljuvala krv i zube dok je njenom glavom udarao o zemlju (VIDEO)

- Tamo negde u jednom od sokaka u selu Sonta, koje uvek spominjem kao poru u vremenu, gde se malo štošta menja i često mi se čini da je vreme stalo, 80-godišnjoj baki su pravalili u kuću, tukli su je kocem po licu, glavi, njenom starom nemoćnom telu i jednoj ruci koja još uvek funkcioniše i pomoću koje ona još uvek može da jede, da se češlja i oblači sama.

Njen muž je umro ove godine i ostavio joj je malo para, koje su, naravno, u banci. Ali to nije sprečilo dva momka da je prebiju i uzmu joj 400 evra i neku siću - napisala je Ana.

Ona je izrazila nadu da će lopovi biti uhvaćeni.

- Ne da bi išli u zatvor ili bili pretučeni ili povređeni na bilo koji način, nego da bi njihova baka i deka i majka i otac i cela familija i prijatelji, kolege, školski drugari videli koga su odgajili, s kim su se družili i išli u školu. Bože pomozi tim osobama da ozdrave jer zasigurno samo teško mentalno obolele osobe mogu brutalno pretući staricu - napisala Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevan

    6. oktobar 2018 | 20:32

    UZAS! Da neko mojoj babi ovako nesto priredi, bilo bi klik klak bum.

  • Vota

    6. oktobar 2018 | 20:30

    Sta je tu novo u Srbiji odavno to nije krivicno delo to nanosenje teskih telesnih povreda pokusaj ubistva se kod nas ne kaznjava a kradje pljacke otimanje i unistavanje tudje imovine se vec dugo tretira kao normalna stvar e ako se nakupi dvadesetak prijava moze da se dobije i neka uslovna kazna.

  • Gasa

    6. oktobar 2018 | 22:19

    Nema zakona pa se moze raditi sta se hoce, da ti odlezis 30 godina bajo moj, nebi nikom palo na pamet da ovako u nesta slicno uradi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA