≫ 

Ubila majku jer se bavila vlaškom magijom? Strašan zločin u selu kod Žabara

Osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje

  • 0

Žensko nago telo Nadežde P.(80) pronađeno je na putu kod sela Kočetin u opštini Žabari, a kako se pretpostavlja, ubila ju je ćerka Gordana.

Starica je pronađena sa krvavom glavom, međutim, prvi pokazatelji sugerišu da je nesrećna žena ugušena.

Horor scena nasred auto-puta: Muškarac ležao na krevetu, mislili su da spava, a kada su podigli ćebe videli su strašnu scenu

Kako saznaje Republika.rs, Nadedžda je živela sa ćerkom Gordanom, a zbog porodičnih problema pretpostavlja se da je ćerka izvršilac ovog zločina.

Naime, ona je sa pokojnicom bila u lošim odnosima pošto je sumnjala na to da se bavila vlaškom magijom.

UHAPŠENA ĆERKA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su Gordanu P. (59) zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je Gordana u noći između 13. i 14. oktobra u kući u okolini Žabara najpre polila benzinom i zapalila svoju osedamdesetogodišnju majku, koja je pokušala da pobegne, ali ju je osumnjičena sustigla i, kako se sumnja, udarcima po glavi i gušenjem usmrtila, saopštio je MUP.

Gordani je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA