≫ 

Opsadno stanje u Subotici: Ukradeni automobil mahnito jurio preko punog šetališta, policija mu bila za petama (FOTO SA LICA MESTA)

Vozač ukradenog automobila nikada nije ni polagao vozački ispit, a iza sebe ima duži spisak krivičnih dela

  • 3

Prava filmska potera odvijala se oko 10.30 sati u veoma prometnoj ulici nedaleko od glavnog šetališta u Subotici. Samo pukom srećom nije bilo ozbiljnije povređen, ali materijalna šteta je velika.

U Ulici braće Majer privedena su dva lica koja su, pretpostavlja se, ukradenim automobilom bežala od policije, koja ih je pokušala zaustaviti pri rutinskoj kontroli, piše portal Subotica.com.

Vozač ubica jurio 100 na sat pored škole u Vrbasu i bukvalno odneo ženu sa pešačkog (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Oglušujući se o zapoved službenog lica dvojica su se velikom brzinom dali u beg pomenutom ulicom i tom prilikom nekontrolisano vozilom udarili u parkirano vozilo taksi udruženja u istoj ulici, a koje je od siline udarca udarilo u ono ispred.

Brzom i spretnom intervencijom policijskih službenika vozilo je zaustavljeno pre nego što se desio neki tragičan momenat. Ekipi iz potere u roku od par minuta u pomoću su pritekle kolege koje su se odazvale po pozivu. Na licu mesta nije bilo potrebe za intervencijom Službe hitne medicinske pomoći.

Foto: subotica.com

Kako nezvanično saznajemo privedeni vozač, koji je upravljao vozilom beogradskih registracija, star je oko 30 godina, nikada nije polagao vozački, a iza sebe ima privođenja zbog više krivičnih dela. Vozilo je po prvim informacijama otuđeno, a u njemu su pronađeni nedozvoljeni predmeti, među kojima i nož.

Foto: subotica.com

Saučesnik u ovoj kriminalnoj akciji takođe je pružao otpor, a jedan od policijskih službenika morao je da pojuri za njim, nakon što je isti izašao iz vozila koje se zabilo u taksi vozilo.

Nakon što je interventna policija završila svoj posao, a dvojica prebačena u policijsku stanicu, uviđaj je preuzela saobraćajna policija nastavljajući da sabira materijalnu štetu na vozilima koja su bila kolateralna šteta ove potere.

(Telegraf.rs/Subotica.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    15. oktobar 2018 | 13:27

    Што га нису оставили насамо са таксистом бар на 5 минута?

  • Slina

    15. oktobar 2018 | 13:07

    Bravo intervena milicijo.

  • Šofer

    15. oktobar 2018 | 13:50

    Jel imao ključeve od auta koje je otuđio,ako jeste odakle mu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA