Đurišić: Četvrtog marta Beograd dobija četvrtog demokratskog gradonačelnika

Gorica Mojović, bliska saradnica Zorana Đinđića i bivša gradska sekretarka za kulturu, izjavila je da "Zoran Đinđić jeste 21. februara 1997. na Skupštini grada izabran za gradonačelnika ali je u stvari izabran ranije

  • 0

Marko Đurišić, drugi na listi "Da oslobodimo Beograd – DS, SDS, Nova, ZEP – Zeleni", poručio je danas povodom dvadeset i prve godišnjice izbora prvog demokratskog gradonačelnika Beograda dr Zorana Đinđića da će Beograđani 4. marta kao i tada glasati za evropski grad slobodan od straha, te da će izabrati četvrtog demokratskog gradonačelnika, saopšteno je iz Informativne službe DS.

Šutanovac: Zalažemo se za modernu, brzu, efikasnu Gradsku upravu koja je u službi građana i u službi grada

- Na današnji dan pre dvadeset i jednu godinu izabran je prvi demokratski gradonačelnik Beograda dr Zoran Đinđić. Nekoliko meseci pre toga građani su na izborima koji su se održavali u sličnim uslovima kao i danas – sa puno pritisaka, sejanja straha ipak slobodno izrazili svoju volju i izabrali prvog demokratskog gradonačelnika - rekao je Đurišić i pozivajući građane da glasaju za listu broj 4 Da oslobodimo Beograd dodao:

- Danas kao i tada, zalažemo se za iste vrednosti, za evropski grad, slobodan od straha, bezakonja, bahatosti i korupcije – svega što ova vlast danas simbolizuje. Siguran sam da ćemo 4. marta ove godine zajedno sa građanima Beograda ponovo osloboditi Beograd i izabrati četvrtog demokratskog gradonačelnika.

Foto: Promo

Gorica Mojović, bliska saradnica Zorana Đinđića i bivša gradska sekretarka za kulturu, izjavila je da "Zoran Đinđić jeste 21. februara 1997. na Skupštini grada izabran za gradonačelnika ali je u stvari izabran ranije. On je izabran na ulicama Beograda. Njega su izabrali građani koji su tri meseca protestovali braneći svoju izbornu volju, to je bio plebiscit - poručila je Gorica Mojović, piše u saopštenju demokrata.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA