Žena izašla iz klimatizovane prostorije na užarenu ulicu i UMRLA!

Pozlilo joj je dok je čekala taksi zbog nagle promene temperature na ulici u blizini Ministarstva za poljoprivredu, šumartsvo i vodoprivredu u Skoplju

  • 6

U Makedoniji je danas pala prva žrtva paklenih vrućina, a pretoplo vreme bilo je kobno za ženu (47) iz Skoplja, čije ime nije saopšteno.

Pakao na Zemlji: Svet pogođen ekstremnim vrućinama, toplije i na Antarktiku

Iz skopske Hitne pomoći objašnjavaju da je nesrećna gospođa, zajedno sa svojom koleginicom izašla iz klimatizovane prostorije napolje da pozove taksi. Dok su čekali da dođe vozilo po njih, ženi je odjednom pozlilo, nakon čega je pala i preminula na ulici.

Dežurni lekar u Hitnoj pomoći kaže da je ženi pozlilo zbog nagle promene klime, jer je iz hladne prostorije, odjednom izašla napolje, na toplo.

Porodica preminule tvrdi da ona nikada do sada nije imala nikakvih zdravstvenih problema.

Nemio događaj se desio na ulici u blizini Ministarstva za poljoprivredu, šumartsvo i vodoprivredu u Skoplju, a u Hitnoj pomoći kažu da su jutros imali još dva slučaja kolabiranja ljudi zbog pretoplog vremena.

Daljinac baner

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA