Slovenci besni na Melaniju jer krije mračnu tajnu: Ne govori više naš jezik, nije bila u zavičaju 10 godina i laže o roditeljima!

O Melanijinom životu pre nego što je upoznala Donalda Trampa izašlo je nekoliko knjiga

  • 10

Melanija Tramp svoju rodnu Sloveniju nije posetila više od deset godina. Međutim, to ne sprečava lokalno stanovništvo da o njoj i dalje razgovara sa novinarima i turistima o njenoj prošlosti i odrastanju u Sevnici. Melanijinim životom u "komunističkoj Sloveniji" pozabavio se Daily Beast, pa su kontaktirali Slovence koji poznaju Melaniju i lokalne biografe.

Lepa Melanija ponovo očarala svet: Putin nije mogao da skine osmeh pored nje, a ni pogled s nje, iako je imala "tajni zadatak" (FOTO) (VIDEO)

Jedan od njih, Bojan Požar, tvrdi da Melanija krije neku mračnu tajnu ili se nečega jako boji, budući da kući nije dolazila više od deset godina.

- Ona ne daje intervjue za slovenačke medije i iako se stalno hvali da govori nekoliko jezika, slovenački jezik nikad ne govori u javnosti, pa čak ni kad se susreće sa Slovencima - tvrdi Požar.

O Melanijinom životu pre nego što je upoznala Donalda Trampa izašlo je nekoliko knjiga, a upravo je Požar koautor jedne od njih, prenosi Index.hr.

- Ona odbija da daje intervjue za slovenske medije, kao da želi potpuno da isključi Sloveniju iz svog života. Kada je bila u Vatikanu u maju, mogla je da dođe i u Sloveniju. Let od Vatikana do Slovenije traje trideset minuta - kaže Bojan Požar.

Foto: AP/Tanjug

Dok je radio na knjizi, Požar je razgovarao sa nekoliko muškaraca koji su tvrdili da su bivši Melanijini momci, ali niko od njih nije otkrio ništa posebno, pa je pitanje jesu li uopšte govorili istinu. Uglavnom su za nju rekli da je hladna. Melanija je kasnije demantovala da je bila u vezi sa bilo kojim od muškaraca koji se spominju u knjizi.

Nedavno je izašla još jedna Melanijina biografija koja na naslovnici ima crvenu petokraku, a bavi se najviše Melanijinim ocem i njegovim angažmanom u Komunističkoj partiji Jugoslavije.

Foto: Tanjug / AP

Lagala je o svojoj porodici

Mnogi nekadašnji Melanijini sugrađani kritikuju prvu damu, jer je detalje o svom životu u Sloveniji dosta promenila kad je davala intervjue. Jedan od njenih žešćih kritičara je Igor Omerza, koji je s Požarom pisao njenu biografiju. Takođe je i bivši zamenik gradonačelnika Ljubljane i član slovenačkog parlamenta, prenosi Express.hr.

- Melanija je rekla i napisala da je njen otac bio menadžer. To nije tačno, jer je njen otac imao prodavnicu auto-delova. Za majku je rekla da je bila dizajnerka i da je završila studije arhitekture, što takođe nije istina. Njeni roditelji nisu nikada završili fakultet, a nije ni ona - kaže Omerza.

Foto: Guliver/Chris Kleponis-Pool/Getty Images

Slovenački jezik

Iako Trampovi kažu da Melanija govori engleski, nemački, francuski, hrvatski i slovenački, prva dama SAD vrlo, vrlo retko, praktično nikad ne govori maternjim jezikom. Čak ni u Klivlendu u Ohaju, delu SAD-a gde živi najveći broj slovenačkih imigranata Melanija nije progovorila reč slovenačkog.

Kada je Nataša Pinoza 2006. godine osvojila titulu na takmičenju za Mis Univerzum, inače takmičenje za koje je vlasnik licence Donald Tramp, Natašina majka Marijana se prisetila kako ju je Donald pitao bi li mogla da razgovara sa Melanijom na slovenačkom "jer mu slovenački zvuči smešno pa da se malo zabavi dok ih sluša".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA