Kolindi se u čipkastoj crvenoj haljini umalo slošilo u Kninu: Nije otišla na misu, dodavali joj vodu zbog vrućine (FOTO) (VIDEO)

Da Kolinda neće prisustvovati misi potvrđeno je iz njene kancelarije za HRT

  • 33

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović nije otišla na misu povodom 22. godišnjice od akcije "Oluja" jer joj je bilo prevruće.

Nikad manje ljudi na "proslavi" "Oluje", nema ni Tompsona! Kolinda poručila: Mi se ne veselimo bilo čijoj tuzi!

Da Kolinda neće prisustvovati misi potvrđeno je iz njene kancelarije za HRT, a na snimcima se vidi kako joj dodaju vodu. Inače, hrvatska predsednica je u Knin stigla u crvenoj čipkastoj haljini.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Proslava Dana pobede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja počela je u sedam časova. Slavlje je počelo budnicom koju je izveo Orkestar oružanih snaga Republike Hrvatske.

Na Kninskoj tvrđavi je podignuta zastava, državni vrh je položio cveće, a cela manifestacija za razliku od prethodnih godina svedena je na Kninsku tvrđavu i nešto malo na centralni Gradski trg, gde ovog puta neće biti obraćanja zvaničnika.

Predsednica Grabar Kitarović je po dolasku na Kninsku tvrđavu rekla da ne vidi razlog zašto se neko ne bi poklonio srpskim žrtvama.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Mi se ne veselimo bilo čijoj tuzi i verujemo u zajedničku budućnosti svih građana - rekla je Kitarović.

Podsetimo, tokom "Oluje" je iz tadašnje Republike Srpske Krajine proterano oko 250.000 Srba, dok ih je više od 1.800 ubijeno ili zauvek nestalo.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pogledajte i prilog sa lica mesta:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kunta Kinte

    5. avgust 2017 | 13:03

    Nije to vrucina... Svevisnji sve vidi

  • Petar

    5. avgust 2017 | 15:15

    A mi trk u ideu i rodu. I daj im da pokupuju najbolja srpske firme i da uvoze svoje proizvode. A u Hrvatskoj tri nasa na rafovima i dve firme. Srbi. Nikad se necemo opametiti. Nagradjeni su za sva zlodela u proslom veku. To Evropa ceni i podrzava.

  • Sused

    5. avgust 2017 | 12:54

    Potrčimo da kupimo HR proizvode. Oni nas VOLU ha ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA