Taksista pokušao da siluje devojčicu (15) u BiH? U policiji ispričao da je "sama to tražila"!

Devojčica je plakala i molila da je taksista pusti, pa je pokušavala da pobegne, ali on nije odustajao, pa je tek treći put uspela da odgurne kolica i da pobegne kod drugarice plačući i ne znajući za sebe

  • 10

Majka jedne petnaestogodišnje Brčanke tvrdi da je njenu ćerku pokušao da siluje lokalni taksista, kojeg optužuje da je devojčicu uvukao u pomoćnu prostoriju tamošnjeg stadiona, podupro vrata kolicima sa krečom i kamenjem i počeo da je svuda dodiruje, pišu Nezavisne.com.

"Upomoć, silovanje!": Krvava devojka vrištala i bežala od migranta iz javnog WC-a! Ovo je drugi slučaj u Zagrebu za nedelju dana

U potresnoj ispovesti ogorčene samohrane majke, koju je objavila na internetu, gde apeluje da taksista bude smešten u zatvor, ona navodi da joj je ćerkica napadnuta pre nekoliko večeri, dok je bila kod drugarice, a koja živi kod stadiona.

- Tu su one sedele ispred kuće. Iznenada se začulo lupanje iza zida stadiona, pa se iznad zida pojavila glava taksiste, koji je devojčice upitao da mu pomognu kako bi zavrnuo cev za vodu, jer ne može sam - navodi Brčanka.

Njena ćerka, kako dalje dodaje, ustala je i pošla da mu pomogne, ne pretpostavljajući šta će se dalje dogoditi, pišu Nezavisne.com.

- On ju je uvukao u pomoćnu prostoriju igrališta, podupro vrata kolicima sa krečom i sa dva kamena i počeo je da je dira svuda. Govorio joj je: "Vidi kako si se porasla, skini grudnjak... Sigurno si imala više momaka, znaš kako je to lepo!" Dalje neću ni da pričam - naglašava Brčanka.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography, Profimedia/AFP

Kako dodaje, devojčica je plakala i molila da je taksista pusti, pa je pokušavala da pobegne, ali on nije odustajao, pa je tek treći put uspela da odgurne kolica i da pobegne kod drugarice plačući i ne znajući za sebe.

- "Odužiću ti se ja u gradu" zapretio joj je. Sad mi se dete boji i ne zna kako će u školu jer školuje se u gradu, a taj gad taksira i vreba svaki dan - naglašava majka.

Tvrdi da je policija privela taksistu, inače oca sedmogodišnje devojčice, ali je on imao opravdanje - tvrdio je da je petnaestogodišnjakinja "to tražila".

Iz policije Brčko distrikta "Nezavisnim" je potvrđeno da su 26. avgusta uveče primili telefonsku prijavu o pokušaju silovanja.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Odmah po prijemu prijave na mesto događaja izašli su policajci i poduzeli mere iz svoje nadležnosti. Nakon prikupljenih informacija o prijavljenoj osobi i oštećenoj, obavešteno je Tužilaštvo Brčko distrikta - rekli su iz policije. Pod nadzorom i uputstvima brčanskog tužilaštva već se preduzimaju određene mere i radnje.

- Nakon utvrđivanja činjenica biće podnesen izveštaj Tužilaštvu - rekli su iz brčanske policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šipak

    30. avgust 2017 | 15:59

    Molim nekog pripadnika muškog roda, da objasni šta znači to "sama je tražila". Nikako da shvatim.

  • ssssremac

    31. avgust 2017 | 09:00

    Dali on vidi daje to jos dete?

  • BRKA

    31. avgust 2017 | 11:29

    Vozi se djabe nema pare treba joj dopuna za telefon pa zar ce neko tek onako dati pare mora nesto zauzvraz da pruzi zar ste vi gospodjo toliko naivna viste bili med i mleko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA