Napadnuta i novinarka u Hrvatskoj: Tukli su je metlom, a onda su je udarili u grudi, isčupali joj pramen kose i gurnuli u kanal (VIDEO)

Na teren je izašla i policija, a protiv nasilnika je podnesena kaznena prijava za pretnju i fizičko nasilje

  • 8

Prilikom snimanja priloga za emisiju "Provereno" napadnuti su reporterka Nove TV Ema Branica i snimatelj Alan Novak u Velikom Pašijanu u Hrvatskoj.

SRAMNO Napadnute novinarke Pinka na protestu Dveri: Gordana Uzelac prebačena u Urgentni centar posle udarca u glavu (FOTO) (VIDEO)

Zaleteo se na novinarku, nogom pokušao da je nokautira: Pogledajte prvi snimak napada ispred zgrade Pinka (VIDEO)

Tamo su stigli kako bi snimili nastavak priče o nizu prevara jednog muškarca.

- Došli smo da snimimo  izjave još ljudi koji ga optužuju za prevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela sve da nas tuče metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da "ako imamo mu*a dođemo da snimamo kod njega u kuću".

- Potom me je snažno gurnuo u grudi i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom - ispričala je reporterka Proverenog Večernjem listu.

Na teren je izašla i policija, a protiv nasilnika je podnesena kaznena prijava za pretnju i fizičko nasilje u PP Garešnica. S Nove TV su izvestili da najoštrije osuđuje svako nasilje i opasnost koju doživljavaju reporteri i snimatelji radeći svoj posao.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abudlah

    16. septembar 2017 | 20:47

    skoro sam oterao neke fotografe,snimali celo selo,usli kod mene u dvoriste da slikaju bikove,videli ih sa ulice,ja nisam za nasilje,ali sam ih isterao i iozvredjao recima,sve dok nisu nestali iz mog vidokruga

  • Miloje Bubanja

    16. septembar 2017 | 20:46

    protiv sam naselja,ali bi i ja isto postupio,kao ova baba i njen sin

  • jovana

    16. septembar 2017 | 22:01

    Trebali su puskom da ih oteraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA