≫ 

Iščupali su krstove na pravoslavnom groblju, oborili ih i lomili spomenike! Bolni prizor u Sarajevu na Zadušnice (VIDEO)

Nepoznati vandali oskrnavili su pravoslavno groblje na Mitrovdanske zadušnice

  • 63

Zasad nepoznati vandali oborili su i oštetili nekoliko spomenika i počupali krstove na pravoslavnom groblju u sarajevskom naselju Briješće.

SMETAJU IM MRTVI SRBI: Oskrnavljeno pravoslavno groblje u Sarajevu!

Neki spomenici su iščupani iz zemlje ili polomljeni, a krstovi su prevrnuti.

Sarajevskoj policiji slučaj je prijavljen oko 13:30 sati, ali nije poznato kada se ovaj incident dogodio, navodi Klix.ba.

Žena koja je prijavila slučaj navodi da je pre sedam dana bila na groblju i da je tada sve bilo u redu.

RTRS dodaje da je policija obavila uviđaj i napominje da je incident prijavljen danas, na Mitrovske zadušnice.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanjin

    5. novembar 2017 | 10:24

    @Srpkinja naravno da čitamo sve da vidimo ko sve huška i zavađe narode. A pored političara profitera i foteljaša. Malo nam rata bilo pa još od ovakvh incidenata treba neko da profitira? Ne vidim da je iko ovdje napisao da i SDA i 99,9% Bošnjaka ovo osuđujemo i tražimo da se počinilac nađe i kazni. U tek par sličnih slučajeva počinioci su bili dvojica pjanih srednjoškolaca i jedan Srbin beskućnik. Ali skoče mrzitelji odmah da generalizuju i da blate sav narod i državu. ovome se Dodik najviše raduje. I njemu slični mrzitelji koji gledaju da iz ovoga profitiraju.

  • Невена

    4. novembar 2017 | 22:32

    Увијек су и ударали на православне празнике , а федералне власти нису никада ништа учинили да се починиоци пронађу и адекватно казне . Какви су то монструми када им и мртви сметају , и какав живот федерално Сарајево Србима нуди ако ни њаши мртви од олоша мира немају ?!

  • Aleksa

    4. novembar 2017 | 22:37

    Ovo samo bolesni um može da uradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA