Marija (32) je nestala pre godinu dana. Ništa o njoj nisu znali... sve dok nisu ušli u napuštenu kuću u komšiluku i zatekli KOŠMAR (FOTO)

U slučaj su se odmah uključili pripadnici Odeljenje kriminalističke policije Policijske uprave Doboj i Okružno javno tužilaštvo u Doboju, koji sprovode intenzivne provere na terenu da bi se utvrdile sve činjenice

  • 2
Foto: H. Čalić/ Avaz.ba

Slučajni prolaznici pronašli su 26. novembra skelet sa odvojenom glavom, za koji se veruje da pripada Mariji Knežević (32) iz hrvatskog povratničkog naselja Tramošnica Gornja, a koja je nestala još prošle godine.

Jasna je otišla da obiđe oca i zatekla prizor kao iz horor filma: Ležao je mrtav, vezanih ruku i nogu

Ekipa Dnevnog avaza bila je juče na licu mesta. Kako se saznaje, Kada Topčegić, njen zet i ćerka Mirza i Amela Kamberović u devastiranoj i u korov potpuno zarasloj kući naišli su na ljudski skelet, za koji se sumnja da pripada nestaloj devojci.

U slučaj su se odmah uključili pripadnici Odeljenje kriminalističke policije Policijske uprave Doboj i Okružno javno tužilaštvo u Doboju, koji sprovode intenzivne provere na terenu da bi se utvrdile sve činjenice.

- Moj zet je, dok smo prolazili pored napuštene kuće, ušao u nju zbog fizioloških potreba. Istrčao je i panično povikao: “Ljudi, u kući je leš!” Kada smo i mi došle do kuće, provlačeći se kroz šiblje, ispred ulaza u kuću ugledali smo ljudsku glavu. U kući je bio truli leš. Jedna cipela joj je bila na nozi, a druga u uglu sobe. Do leša je bio veliki nož, a do noža veliki pramen kose - ispričala je Kada, koja je još u šoku.

Njena ćerka Amela zbog užasa koji je videla danima ne jede i ne spava. Sve najbolje o devojci Mariji ispričala je prva komšinica Jela Kamenjašević.

Foto: H. Čalić/ Avaz.ba

- Marija je bila lepa, vesele naravi i čuvala je baku Jelicu. Kad je baka otišla u bolnicu, Marija je nestala. Nikome u selu nije jasno otkud Marijine kosti u napuštenoj kući, koja je od bake Jelice udaljena svega nekoliko metara. Interesantno je da niko od ljudi koji su je tražili nije zavirio u tu napuštenu kuću - priča Kamenjašević.

U razgovoru sa Petrom i Danicom Knežević, uplakanim roditeljima Marije, Avaz saznaje da se 32-godišnjakinja poslednji put telefonom javila 30. novembra prošle godine.

- Godinu iščekivanja, godinu suza i godinu neizvesnosti... Tada mi je poslala poruku da joj je mobilni telefon u kvaru i da se, dok ga ne popravi, neće više javljati. To je bila njena poslednja poruka. Mi u ponedeljak idemo da damo krv za DNK. Telo još nismo videli. Želimo da se ovo sve već jednom završi, mi smo na izmaku snage i živaca - kaže očajna majka Danica.

Foto: H. Čalić/ Avaz.ba

U utorak je obavljena obdukcija posmrtnih ostataka pronađenih u Tramošnici. Kostur se i dalje nalazi u Opštoj bolnici u Doboju, zbog čega se ni termin sahrane za sada ne zna.

Prema nezvaničnim informacijama, patolog se nije mogao da se izjasni o uzroku smrti, pa će biti obavljena dodatna veštačenja.

U međuvremenu su se u Tramošnici pojavile razne priče o uzroku smrti ove devojke, od toga da je bila u zabranjenoj vezi s muškarcem, do toga da se otrovala, pa do toga da je zverski ubijena, piše Avaz.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA