≫ 

Predsednički izbori u Crnoj Gori 15. aprila

Portal rtcg.me navodi da će kandidat vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) biti predstavljen javnosti najkasnije za dve sedmice, a tada će, kako je najavljeno iz Demokratskog fronta (DF), i oni izaći sa imenom svog kandidata

  • 1

Predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović raspisao je danas predsedničke izbore u toj zemlji za 15. april. Ovo će biti sedmi predsednički izbori od uvođenja višepartijskog sistema u toj zemlji.

- Verujem da će izbori biti održani u pozitivnoj i demokratskoj atmosferi i da ćemo svi zajedno još jednom pokazati zašto je Crna Gora lider u svom okruženju. Pozivam sve punoletne građane da izađu na izbore i izaberu najboljeg kandidata - kazao je Brajović.

Portal rtcg.me navodi da će kandidat vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) biti predstavljen javnosti najkasnije za dve sedmice, a tada će, kako je najavljeno iz Demokratskog fronta (DF), i oni izaći sa imenom svog kandidata.

Crnogorci žele da otmu Ostrog od SPC: Traže od države da vrati "otetu crkvenu imovinu"!

Podseća se da je od 1992. Crna Gora imala tri predsednika - na prvim neposrednim izborima 1990. pobedio je Momir Bulatović, kao i na drugim, održanim 1992/93. godine, dok je Milo Ðukanović pobedio na izborima 1997, a Filip Vujanović 2003, 2008 i 2013. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    19. januar 2018 | 11:36

    Au..što nisu 1 aprila.Da znamo da je sve laž što se tiče izbora u C.gori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA