Oglasila se ambasada SAD povodom poziva Kolinde Grabar Kitarović predsedniku Srbije Vučiću

"Ovaj je odnos ključ stabilnosti i napretka čitave regije"

  • 11

Ambasada SAD u Hrvatskoj pozdravila je odluku hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da pozove srpskog kolegu Aleksandra Vučića da zvanično poseti Zagreb, polovinom februara.

"Hrvati su u depresiji, nestaju, a i dalje se hrane ratom": Nemci o hrvatskim uzavrelim strastima

- Drago nam je da vidimo ovaj pozitivni korak. Sjedinjene Američke Države snažno podržavaju poboljšane odnose između Hrvatske i Srbije. Ovaj je odnos ključ stabilnosti i napretka čitave regije - poruka je na zvaničnom Tviter nalogu Ambasade SAD u Zagrebu.

Predsednica Kitarović je juče saopštila da je pozvala predsednika Srbije Vučića da poseti Zagreb, poručivši da time želi da otvori novu stranicu u odnosima dveju država.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beli

    31. januar 2018 | 14:38

    Hajde, koga je ona zvala? To su joj Amerikanci naredili da pozove Vučića i pokuša da izvrši pritisak na njega. Sada je kobajagi hvale.

  • Anja

    31. januar 2018 | 14:12

    Samo vi nemojte da se mesate i sve ce biti dobro.

  • zoran

    31. januar 2018 | 14:04

    mi jesmo poslušnici evrope i amerike ali ove bana državice oko nas su pet puta poniznije.biće da hrvate malo peglaju zbog nepoštovanja istorijskih čnjenica čim se kolinda toliko promenila za nepunih 24 časa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA