Vučiću, spasi me: Vapaj Kapetana Dragana pred dolazak predsednika Srbije u Hrvatsku

Kapetan Dragan očajan, sve nada polaže u Vučićev dolazak u Zagreb!

  • 15

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, istog momenta kada je čuo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi u zvaničnu posetu Hrvatskoj odlučio je da preko svog advokata pošalje dramatičan apel, odnosno molbu da predsednik Srbije sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović porazgovara i o njemu.

Vučić o srpsko-hrvatskim odnosima: Jedni i drugi moramo razumeti da ćemo opstati i preživeti samo ako se ne budemo tukli!

- Kapetan je zaista očajan i Vučić mu je poslednja nada. Računa da bi razgovor o njemu vođen na najvišem državnom nivou stvarno doprineo da se njegova trenutna situacija promeni i poboljša - kaže izvor "Alo" i dodaje da je Kapetan sada zdravstveno malo bolje.

Njegov advokat Goran Cvetić tvrdi da je, prema dokumentaciji koju poseduje, Hrvatska postupila suprotno garancijama koje je dala Australiji da će se Vasiljkoviću suditi za tri, a ne za pet krivičnih dela.

Kapetan Dragan Foto: Tanjug/AP

Cvetić u pismu navodi da je Hrvatska svoj zahtev za ekstradiciju Australiji bazirala na rešenju o sprovođenu istrage Županijskog suda u Šibeniku iz kojeg se, kako kaže, vidi da je zahtev podnet u vezi sa suđenjem u Hrvatskoj za tri krivična dela. Pravni zastupnik navodi da je izručenje Vasiljkovića Hrvatskoj usledilo 2015. pod tim garancijama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rada

    7. februar 2018 | 09:33

    Vucic ce sigurno sagledati situaciju i pomoci koliko to pravo dozvoljava

  • Nada

    7. februar 2018 | 09:33

    Predsednik je razuman čovek i pomogao je svakom.

  • Olivera

    7. februar 2018 | 08:54

    Predsednik Vucic je razuman covek i verujem da ce da razgovara sa Kolindom o kapetanu Draganu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA