≫ 

Užas u skopskom naselju Aerodrom: Mladića ubila roletna?

Poznanici porodice nesrećnog mladića kažu da je ove godine trebalo da diplomira i da počne da radi u firmi svoga oca

  • 1

Žitelji u skopskom naselju Aerodrom još ne mogu da dođu sebi od užasa koji se dogodio ispred zgrade u Ulici Bojmija, blizu Železničke stanice, gde je u nesvakidašnjem nesrećnom slučaju život izgubio mladić G. D. ( 22) iz Skoplja.

Strašna smrt u centru Beograda: Muškarac se okliznuo na led i ostao da leži mrtav

Policija je kratko saopštila da je G. D. pao kroz prozor sa šestog sprata, a da je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje samo smrt.

Poznanici porodice nesrećnog mladića kažu da je ove godine trebalo da diplomira i da počne da radi u firmi svoga oca, ali je zla sudbina prekratila sve njegove planove.

BIZARAN NESREĆAN SLUČAJ?

Veče uoči nesreće, pričaju prijatelji njegove porodice, G. D. je sa drugovima do kasno uveče bio u provodu. Kada je došao kući, dočekali su ga roditelji. Nisu hteli da legnu sve dok im se ne vrati sin. Nešto kasnije su se sa njim pozdravili i poljubili ga, pa je svako otišao u svoju sobu na počinak. Šta se potom desilo, niko tačno ne zna, ali se veruje da je mladić nastradao u bizarnom nesrećnom slučaju.

Foto: Telegraf

TEK UJUTRU TELO PRIMETILA KOMŠINICA

Prozori na prostorijama zgrade u kojoj su živeli postavljeni su prilično nisko, skoro do kolena odraslog čoveka. Pretpostavlja se da je mladić pre odlaska na spavanje hteo da izluftira svoju sobu, ali kada je otvorio prozor, roletna na vrhu prozora se otkačila i pala na G. D. Udarac je bio toliko jak da je mladića izbacio iz ravnoteže, pa je on pao sa šestog sprata direktno na pločnik ispred zgrade.

Njegovo beživotno telo prva je rano ujutro primetila komšinica koja je odmah alarmirala policiju i Hitnu pomoć, ali prekasno. Mladiću više nije bilo spasa. Da im je sin poginuo u nesrećnom slučaju, njegovi usnuli roditelji i dve starije sestre su doznali tek kada im je policija zakucala na vrata.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Renata

    5. mart 2018 | 22:37

    Zar je normalno da prozori budu toliko niski? Razumno bi bilo u tom slucaju staviti resetke a ne cekati da se ovako nesto desi. Sad ce da zale zasto nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA