Spakovala se u toku noći, izbrisala profile na društvenim mrežama i nestala: Od tada se devojčici Esmi gubi svaki trag

- Nedavno smo saznali da uopšte mesec dana nije išla u školu. Njen otac je nakon što je za to saznao obavio razgovor sa njom - priča majka Ivona

  • 14

Esma Magrabi (15) pre tri dana otišla je od kuće u Sokolović Koloniji u kojoj je stanovala sa svojim ocem i bratom i od tada niko ne zna gde je.

NAJMISTERIOZNIJI ZLOČIN U SRBIJI: Marija (27) nestala pre 13 godina, telo nikad nije pronađeno. Osumnjičeni oslobođeni, a to nije najgore od svega

Ova učenica Srednje ugostiteljsko–turističke škole u Sarajevu donedavno je živela u Hrvatskoj, a na početku dugog polugodišta ove školske godine doselila se kod oca u Sarajevo.

Ivona Bartulović, Esmina majka apelovala je na građane Sarajeva da joj pomognu u pronalasku ćerke.

- Ona je došla kod oca u Sarajevo jer sam ja bila bolesna, nisam želela da prolazi i ona kroz to. Međutim, nedavno smo saznali da uopšte mesec dana nije išla u školu. Njen otac je nakon što je za to saznao obavio razgovor sa njom. Iste noći, odnosno 14. marta, između tri i pet sati ujutro ona se spakovala i otišla od kuće. Prethodno je ugasila sve svoje društvene mreže, ugasila je mobilni telefon i nestala – ispričala je zabrinuta majka nestale devojčice za Faktor.ba.

Majka je čim je saznala da joj ćerke nema odmah doputovala u Sarajevo.

- Uspeli smo da uđemo u neke njene poruke, ali nismo mogli da nađemo ništa što bi nas navelo na neki trag, odnosno dovelo do nje. Samo je prijateljici krajem januara poslala poruku da želi da pobegnei od svega negde na selo i da će da ugasi mobilni i da se nikome neće javiti. Veoma sam zabrinuta za nju i šokirana sam što se barem meni nije javila. Oduvek smo imale dobar odnos - rekla je Esmina majka Ivona.

Nestanak ćerke su sinoć prijavili policiji na Ilidži.

- Policiji je prijavljen nestanak devojčice i preduzima se sve kako bi ona bila pronađena - rečeno je u sarajevskoj policiji.

Ivona je i putem društvene mreže Fejsbuk potražila pomoć.

- Molim sve ljude da mi pomognu u njenom pronalasku – apelovala je Ivona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    17. mart 2018 | 21:41

    A roditelj nije znao mesec dana da ne ide u školu. Roditelj u problemu i škola u pronlemu.

  • Majka

    17. mart 2018 | 18:36

    Deca beze samo ako imaju probleme a roditelji misle da su oni uvek u pravo.

  • Sneza

    17. mart 2018 | 19:16

    Cim je izbrisala profile ne zeli da joj se udje u trag. Njena odluka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA