≫ 

U pucnjavi ranjena novinarka "Vijesti" (VIDEO)

Hitna pomoć i policija nalaze se na licu mesta

  • 3

Novinarka "Vijesti" Olivera Lakić ranjena je večeras oko 21 sat ispred njenog stana na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

Berluskonijev savet novinarki: Ne rukuj se tako ako hoćeš da se udaš (VIDEO)

Lakić je upucana u nogu, zadobila je prostrelnu ranu desne potkolenice i van životne opasnosti je, objavljeno je na sajtu Vijesti.

Hitna pomoć i policija nalaze se na licu mesta.

Iz policije su saopštili da su preduzili intenzivne mere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog dela u kojem je povredu od vatrenog oružja zadobila novinarka.

- Ona je transportovana u medicinsku ustanovu radi pružanja lekarske pomoći. U događaju je zadobila prostrelnu ranu u predelu desne potkolenice. Na licu mesta se vrši uviđaj. Izvršena je blokada grada i vrše se pojačane kontrole. Policijski službenici izuzimaju snimke sa video nadzora u blizini lica mesta izvršenja krivičnog dela. U toku su kriminalistička obrada i druge policijsko – tužilačke aktivnosti koje se preduzimaju radi identifikovanja lica koje je izvršilo ovo krivično delo i rasvetljavanja svih okolnosti ovog događaja - saopštili su iz crnogorskog MUP-a.

Uprava policije osuđuje ovo krivično delo učinjeno na štetu novinarke i preduzeće sve zakonom propisane mere i radnje, u koordinaciji sa tužilaštvom, kako bi ovaj događaj u potpunosti bio rasvetljen.

Video pogledajte ovde:

VIDEO Upucan muškarac ispred zgrade suda:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana Beograd

    8. maj 2018 | 22:48

    Koji primitivizam,upucati zenu..Sramota

  • tv

    8. maj 2018 | 23:40

    Verovatno se pisanjem za novine nekom zamerila pa su je na ovaj nacin opomenuli, bar je tako u filmovima a vidimi u svakodnevnom zivotu! Zakon dzungle na Balkanu!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA