Bahata vožnja policajca u Crnoj Gori: Pretiču na punoj liniji dok im u susret ide kamion (VIDEO)

On je iznad zakona

  • 4

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov postavljen je šokantni video na kom se vidi kako vozač u policijskom automobilu pretiče kola na punoj liniji. Snimak, nastao u Crnoj Gori, dodatno je zaprepastio veliki broj ljudi, jer je vozilu u susret išao kamion.

Vozač u policijskim kolima započeo je preticanje kojim nije ugrozio samo svoj život, pPredstavnik zakona ugrozio je još najmanje desetoro ljudi.

Crnogorska policija pretiče preko pune linije na krivini dok vozilo dolazi iz suprotnog smera (VIDEO)

Iza kamiona koji mu je išao u susret nalazila se kolona vozila. U slučaju da se policijski automobil sudario sa kamionom, u toj nesreći učestvovao bi veliki broj vozila.

Policajac, čiji je posao da brine o bezbednosti i životima građana, svojom bahatom vožnjom pokazao je da mu to ni najmanje nije bitno.

Takođe je pokazao da smatra da njega zakon ne dodiruje i da je iznad njega.

Na svu sreću, kamion koji mu je dolazio u susret nije bio baš blizu, i nesavesni vozač policijskog automobila nije izazvao katastrofu u kojoj je mogao da nastrada veliki broj nedužnih ljudi.

VIDEO: Policija vozi bez svetala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zamalo

    24. jun 2018 | 01:04

    Ja sam video da se zaustavio i pisao je sam sebi kaznu od 150€ i uzeo sebi vozacku.

  • Alex

    24. jun 2018 | 01:49

    A šta to vas boli ona stvar šta je u CG??????

  • Раднаскела

    24. jun 2018 | 22:52

    А за то време у Србији...замислите, исто! О неисправним полицијским аутомобилима да не причамо, о проласку кроз црвено, па паљењу ротације - да буде као "хитно", о не укључивању светала, о паркирању где стигну...Они треба да буду пример како треба да се ради, а понашају се управо супротно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA