≫ 

Davidov otac izgazio izveštaj Tužilaštva: 100 dana vam je trebalo za ono što ja tvrdim od početka

Na banjalučkom Trgu Krajine polepljene su slike poslanika koji nisu glasali na današnjem zasedanju Narodne skupštine o izveštaju Anketnog odbora

  • 5

Banjalučko Okružno Tužilaštvo danas je saopštilo da je smrt Davida Dragičevića okarakterisana kao ubistvo, ali Davidov otac nije zadovoljan ovim saopštenjem pa ga je na večerašnjem skupu u Banjaluci izgazio pred okupljenim građanima.

Ponovio je da je saučesništvo u ubistvu teži zločin od ubistva, za koji je kazna 45 godina zatvora.

Tužilac slučaj Davida Dragičevića okarakterisao kao ubistvo, Skupština RS odbacila izveštaj

- Sto dana vam je trebalo za ono što ja tvrdim od početka, da je David ubijen. Sad odjednom znate šta je bilo. Znam ja dobro kao otac Davida Dragičevića, previše vremena sam vam dao da mi date ovo - rekao je Davor Dragičević pokazujući na saopštenje Tužilaštva.

Pogledajte video:

Na banjalučkom Trgu Krajine polepljene su slike poslanika koji nisu glasali na današnjem zasedanju Narodne skupštine o izveštaju Anketnog odbora.

Dragičević i pozvao sve na veliki skup u subotu 7. jula na Trgu Krajine, a nakon toga je zalepio tragu preko usta.

VIDEO: Forenzičari ispituju nedavno ubistvo u Žarkovu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    5. jul 2018 | 09:17

    Pa u mnogome je on sam doprineo tome. Ako vec sve zna onda nek tuzi one za koje tvrdi da su krivci a ne mlati okolo i nagadja. Niko ne porice nista ali toliko je sve providno i sramotno. Ako se vec u sve zaklinje onda bi trebao postovati pre svega smrt vlastitog sina a ne dozvoliti da svako ko god stigne i kad stigne izigrava sudije tuzioce inspektore itd. Mesati politicare u sve je kao pricati o postenju a raditi u javnoj kuci.

  • Duje

    5. jul 2018 | 08:46

    Znalo je i tuzilastvo od pocetka ono sto si ti tvrdio, ali su mislili da neces biti toliko uporan ..

  • Lud zbunjen, normalnih nema

    5. jul 2018 | 08:40

    Trebalo im 100 dana da nadju svjedoka. Sad odjednom se pojavila gospodja kao svjedok, dajte molim vas. Zar oni misle da smo mi ludi? Gdje je bila do sad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA