≫ 

Ćerka Milića Vukašinovića pronađena mrtva u stanu

Maju je u stanu pronašla prijateljica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć

  • 10

Maja Avdibegović (35), ćerka muzičara Milića Vukašinovića, sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo u sarajevskom naselju Jezero.

Kako prenose tamošnji mediji, Maju je u stanu pronašla prijateljica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali naslednici Milića Vukašinovića nije bilo spasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon spoljnog pregleda tela utvrđeno je da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Maja Avdibegović je 1. juna ove godine pokušala da izvrši samoubistvo tako što je žiletom prerezala vene u kupatilu, ali je brzom reakcijom Hitne pomoći spasena i prevezena u bolnicu.

Ćerka je zbog krize zbog droge prerezala sebi vene, a Milić Vukašinović je o periodu kad je šmrkao i pio davao šokantne izjave

Milić Vukašinović sa ćekom Majom, Foto: Facebook

VEĆ POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUISTVO

Maja Avdibegović je 1. juna pokušala sebi da oduzme život, tako što je prerezala vene.

Incident se dogodio u sarajevskom naselju Jezero. Neko od ukućana pronašao ju je krvavu u kupatilu i odmah je alarmirao policiju, koja je pozvala ekipu Hitne pomoći. Srećom, lekari su stigli na vreme i nesrećnu ženu zbrinuli i prevezli u Urgentni blok "Opće bolnice Abdulah Nakaš", gde su joj rane na ručnim zglobovima sanirane i nalazi se van životne opasnosti. Avdibegović će, kako su 2. juna naveli bosanski mediji, biti upućena na Psihijatrijsku kliniku.

Tada se povodom nesrećnog događaja kratko se oglasio i Majin otac, Milić Vukašinović.

- Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari - rekao je muzičar.

VIDEO: Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA