Britanke otkrile mračnu stranu letovanja u Hrvatskoj: Pokušali su da nas otmu, pipkaju nas u prolazu, a i policajac nam se nabacivao (VIDEO)

Muškarci takođe zvižde za njima, dodiruju ih ulici i neumesno dobacuju

  • 22

Dobro je poznato da mladi Britanci u velikom broju dolaze na hrvatsko primorje u potrazi za dobrom zabavom preko leta. Jedna od lokacija na kojoj letuju je i Novalja, gde se nalazi popularna plaža Zrće.

Mlade devojke iz Velike Britanije su pred kamerama Index.hr govorile o tome kako ih hrvatski muškarci spopadaju na ulici, a jedna grupa devojaka je rekla da su bile skoro otete kada su prvi put došle u to mesto.

Najpopularnija "legalna droga" među mladima: Britanci na poznatoj hrvatskoj plaži je masovno koriste (VIDEO)

Muškarci takođe zvižde za njima, dodiruju ih ulici i neumesno dobacuju.

Nisu u pitanju samo Hrvati, naravno. Otkrile su da neprijatnosti na ulici i u klubovima doživljavaju podjednako i od stranaca i od Hrvata. 

- Policajac nam se nabacivao. Izvukao je lisice i mahao njima - rekle su dve mlade Britanke koje su u Novalju svratile nešto da pojedu pre odlaska na zabavu na Zrću.

- Mi smo se samo smejale - dodale su uz osmeh, ne odajući da ih je to previše zabrinulo.

Ipak, druga grupa devojaka ispričala je nešto traumatičnije iskustvo.

- Skoro su nas oteli kad smo prvi put došle. U taksiju. Dovezao nas je do neke kuće umesto do našeg apartmana. Bilo nam je predugo da čekamo autobus pa smo uzele taksi koji nas je odvezao u neku ulicu gde je bilo sedam muškaraca. Vrištale smo, bilo je jako strašno. Istrčale smo iz automobila i pobegle - ispričale su u jednom dahu.

Na pitanje da li su policiju odgovorile su: "Ne, nismo ništa preduzele u vezi toga."

- Dobacuju nam i dodiruju nas u prolazu. Hvataju. Jezivo je - opisale su mlade Britanke kako se osećaju dok šetaju ulicama Novalje.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    22. avgust 2018 | 09:18

    Došle na provod , ali to nikome nije dozvoljeno da ih pipka ! Glupani , žena daje zeleno svetlo , dotle ruke k’sebi ! Greška što nisu taxistu prijavile . Šta je sa Htvatskom ? More prljavo , narod agresivan , tuku turiste , ubijaju , pa ko je u opšte lud da ide tamo na odmor ?

  • Pijane

    22. avgust 2018 | 09:50

    Koliko li su samo bile pijane o tome ne govore. Bas su ih dodirivali vukli. Ma daj molim te. Nego pijandure se osile cim izadju iz Engleske gde god da odu ponasaju se kao da su pusteni s'lanca.Tamo se placa kazna za nepristojno ponasanje pa su fini.

  • Ivana519

    22. avgust 2018 | 08:31

    Sve su naivne...i opet dosle na isto more 😂 Svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA