Sve parodije "South parka" na poznate muzičare: Koji je vaš favorit?

Saznajte koga je sve South Park parodirao, i ne ljutite se ako su potkačili vama dragog pevača ili pevačicu

  • 0

Crtana serija "South Park" prepoznatljiva je po svom oštrom humoru koji nikoga ne štedi, a posebno ne poznate. Mnogi muzičari i bendovi našli su se na meti kreatora ovog crtaća, i dok su jedni bili osvetoljubivi, drugi su čak i učestvovali kao gosti u kreiranju epizode.

Evo kako izgledaju junaci South Park-a u realnom životu!

Saznajte koga je sve South Park parodirao, i ne ljutite se ako su potkačili vama dragog pevača ili pevačicu, piše nme.com.

Lorde

Šokantna vest: ispostavilo se da je pevačica Lorde zapravo četrdeset i petogodišnji geolog iz gradića Rendi! Sada kada je raskrinkan njen pravi identitet, pitanje je samo šta li će kreatori ove crtane serije, Trej Parker i Met Stoun, novo i ludo smisliti, i koji će sledeći muzičar biti na tapetu.

Radiohead

Članovi benda, na čelu sa Tom Jorkom, zapravo su dali svoje glasove u jednoj od prvih epizoda, koja će postaviti visok standard za dalji razvitak crtaća. U toj sumanotoj epizodi, najveći fan benda morao je da pojede svoje roditelje, koje mu je skuvao niko drugi do Kartman.

Kanye West

Foto: Tanjug/AP

Generalno i naširoko omraženi muzičar, nije bio pošteđen ni South Park ekipe. Repera su toliko ismejali, igrajući se sa rečima fish sticks (riblji štapići) i fish dicks, da je u svom narednom albumu čitavu jednu pesmu posvetio kreatorima crtane serije, gde kaže da će ih zadaviti tim istim ribljim štapićima.

Roberth Smith

Pevač legendarnog benda The Cure, pokušava da spase South Park i njegove stanovnike od napada čudovišta koje podseća na pevačicu i glumicu Barbaru Strejsend. Potpuno normalan zaplet, ako se setimo šta su sve ludo i sumanuto tvorci crtaća smišljali.

R Kelly

Muzičar besomučno peva pesmu glumcu Tomu Kruzu da izađe iz ormana, što bi prevedeno sa slenga praktično značilo da ga navodi da prizna kako je homoseksualac. Osim što su ocrneli RnB pevača i holivudskog glumca, iskoristili su priliku da se podsmevaju i sajentolozima.

Jennifer Lopez

Printskrin: Youtube/JenniferLopezVEVO

Glamuroznu divu, prikazali su kao nakićenu i posebno uroćenu protiv Kartmena koga napada bejzbol palicom. Za to vreme, Baters je zarobljen u hrišćanskom gej kampu za decu.

P Diddy

Uobraženi reper dolazi sa svojom svitom u South Park gradić, gde primorava đake da glasaju na školskim izborima. Njegov način da to izvede jeste da im otpeva “šarmantnu” pesmicu, koja između ostalog kaže: “Vote or Die” (Glasaj ili umri).

Britney Spears

Možda je pevačica još uvek zvezda u očima nekih, ali za kreatore South Parka ona je davno propala. Nisu je poštedeli u jednoj od epizoda, gde maltretira vevericu i žrtvuje ljude.

Michael Jackson

Maskiran u simpatičnog komšiju, gospodina Džefersona, kralj popa se sprijateljuje sa Kartmenom, koji je zapravo istinski fan ovog poznatog muzičara. Za to vreme, Kajl i Sten se pribojavaju za dobrobit dece gospodina Džefersona, iliti prerušenog Michaela.

Alanis Morrissette

Tvorci South Parka često bivaju surovi prema Kanađanima, pa je ova pevačica relativno dobro prošla za njihove standarde. U epizodi je spot koji zapravo ismeva njen veliki hit Ironic.

(Telegraf.rs/citymagazine.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA