Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mordor Gori, Prsten Sija": Trejler parodije na "Gospodara prstenova" u stilu serije "Selo gori" je hit

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želim da napomenem da je video generisan uz pomoć veštačke inteligencije, te su likovi i glasovi poznatih ličnosti pozajmljeni radi kreiranja istog", navodi autor ovog snimka

  • 0
Gospodar prstenova, Lord of the rings Iz filma "Gospodar prstenova" / Printskrin: Youtube/Movieclips

Ovih dana na Jutjubu kruži trejler parodije na "Gospodara prstenova" rađen u stilu serije "Selo gori, a baba se češlja", koji je kreirao autor pod imenom Alhemičar. Nosi naziv "Mordor Gori, Prsten Sija" i potpuni je hit na internetu.

U ovoj verziji Radoš Bajić se našao u ulozi Gandalfa (u ovoj verziji je Gandašin), Nedeljko Bajić je Aragorn (u ovoj verziji Radagorn), Radovan Vujović je Legolas (u ovoj verziji je Legoslav), Milutin Mima Karadžić je Gimli (u ovoj verziji je Gimlutin), Nenad Okanović je Smigol, Dragan Petrović Pele je Saruman (u ovoj verziji je Sarušin), a Olda Odanović Sauron.

"Poštavani gledaoci, sadržaj koji ćete uskoro pogledati je kreativna parodija, koja nema za cilj da povredi ili uvredi bilo koga i nema nikakvu vezu sa osobama pomenutim u videu. Takođe, želim da napomenem da je video generisan uz pomoć veštačke inteligencije, te su likovi i glasovi poznatih ličnosti pozajmljeni radi kreiranja istog. Hvala vam na razumevanju i nadam se da ćete uživati u sadržaju", navodi Alhemičar, koji je snimak postavio na svoj Jutjub kanal.

Evo trejlera:

To nije sve. Pogledajte i ovaj snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA