Predsedništvo SNS-a odlučuje s kim pravi Vladu Srbije!

- Nadam se da ćemo u sedmici nakon 20. aprila imati i formiranu vladu, a najdalje do nedelje, 27. aprila - kaže potpredsednik SNS-a

  • 5

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke biće održana danas u 16 sati, rečeno je u informativnoj službi te stranke.

Na sednici, koja će biti održana u sedištu stranke, biće reči o dosadašnjem toku razgovora o formiranju vlade, rekli su u SNS-u. Ranije je najavljeno i da će sutra biti održana sednica Glavnog odbora naprednjaka.

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović očekuje da vlada bude formirana do 27. aprila i navodi da kadrovske odluke još nisu donete, ali da će posle sednica stranačkih organa biti poznata neka konkretna rešenja, kao i to s kim će naprednjaci u vladu.

- Nadam se da ćemo u sedmici nakon 20. aprila imati i formiranu vladu. Ne mogu da kažem tačan dan zbog tehničkih i protokolarnih razloga - predlaganja zakona, vremena koje će poslanici provesti u raspravi - ali do nedelje, 27. aprila, verujem da ćemo imati izabranu vladu - rekao je Stefanović.

Konstitutivna sednica parlamenta zakazana je za sredu, 16. aprila, ali još nije poznato da li će tog dana, pored verifikaciju manadata novim poslanicima, biti izabran i novi predsednik parlamenta, ili će taj deo posla biti ostavaljne za četvrtak, a možda, kako je ranije rekao Stefanovoić, i posle Vaskrsa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    14. april 2014 | 07:52

    sramota ,narod vam dao većinu a vi ostavljate iste koji su sve uništili,eto narode za koga ste glasali.

  • Lara

    14. april 2014 | 09:38

    Mi Srbi smo majstoro da izaberemo pogresno: pogresnu stranku pogresno se okrenuli Putinu koji repom nije mrdnuo za Srbiju. Svaki dan sve vise tonemo

  • serbia12point

    14. april 2014 | 11:39

    E moj narode, cekajte sta ce jos da vas ceka.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA