Stefanović: Utvrditi ko je palio ambasade SAD i Nemačke!

- Doneo sam odluku o formiranju Radne grupe kako bi se u potpunosti ispitale sve činjenice oko tog događaja, ali i otkrili organizatori i akteri paljenja ambasada Sjedinjenih Američki Država i Nemačke - rekao je ministar unutrašnjih poslova

  • 14

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović formirao je Radnu grupu koja treba da utvrdi sve okolnosti u vezi sa paljenjem ambasada SAD i Nemačke u Beogradu februara 2008, nakon mitinga protiv jednostranog proglašenja nezavisnosti KiM.

- Doneo sam odluku o formiranju Radne grupe kako bi se u potpunosti ispitale sve činjenice tog događaja, ali i otkrili organizatori i akteri paljenja ambasada Sjedinjenih Američki Država i SR Nemačke - rekao je Srefanović, saopštio je MUP.

Ministar je naveo da je cilj Radne grupe da "identifikuje sve počinioce i u potpunosti rasvetli taj nasilini čin, kako bi odgovorni organizatori i napadači bili procesuirani".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    3. jul 2014 | 18:07

    Narod Stefanovicu iskljucivo narod ogorcen Bombardovanjem i stalnim uslovljavanjima. Sto se ne utvrdi ko je naredio bombardovanje niske pijace i ubijanje neduznih civila. Sto se ne sazna ko nam je organe vadio i prodavao u istu tu nemacku na presadjivanje.

  • русиа

    3. jul 2014 | 17:46

    Ко је палио Србију и бомбардовао и убијао нашу децу ??? Одмах да се утврди

  • Pera

    3. jul 2014 | 17:54

    I da ministre pre toga utvrdiš, ako se sećaš uopšte šta je prethodilo tome ko popali Srpske kuće i CRKVE po Kosovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA