FENOMENALNO: Skulptura Zorana Đinđića koju nikada niste videli! (FOTO)

Jedna od najmlađih narodnih poslanica u Skupštini Srbije i član DS-a Jovana Jovanović oduševila je sve pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk kada je podelila sliku skulpture ubijenog premijera Srbije koju do sada niko nije video

  • 49

Pravo iznenađenje za sve uradila je poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije Jovana Jovanović kada je na svom Fejsbuk profilu postavila fotografiju skulpture sa njenog radnog stola koja predstavlja karikaturu ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića!

Jovani Jovanović ovo je prvi mandat u Skupštini Srbije, a ujedno je i jedna od najmlađih poslanika u parlamentu, a sve je oduševila danas kada je na svom profilu podelila fotografiju skulpture Zorana Đinđića kakvu do sada niko nije video, a koja se nalazi na njenom radnom stolu.

Skulptura, koju do sada nismo nikada videli predstavlja karikaturu ubijenog premijera Srbije i lidera DS-a kako vozi trotinet, a podsetimo Đinđić je kao predsednik Vlade Srbije na novosadskom sajmu tehnike "provozao" trotinet na motorni pogon, što se i danas pamti.

Ova mlada devojka, diplomirala je medicinu na fakultetu u Kragujevcu, a prema izboru mnogih medija ona spada među najzgodnije i najlepše dame u Skupštini Srbije.

Jovana je na sebe skrenula pažnju još prvog dana rada novog saziva Skupštine, kada je pomagala najstarijem poslaniku Milanu Koraću da vodi sednice parlamenta.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    20. avgust 2014 | 22:52

    Nije nista uradio za svoj narod. Kad vec nije mogao da pomogne, nije trebao da odmogne. Briga me za te sto ga velicaju. O mrtvima sve najbolje, ali za mene je obicna izdajica.

  • VOPI

    20. avgust 2014 | 22:49

    A znaci muka mi je od ovih Djindjicara i sta je pa to taj covek pa uradio za ovu drzavu i svet? Istero narod na ulice uz svesrdnu novcanu pomoc istih onih sto nam otese parce svete zemlje i sad on kao neko ime i puno je za nas uradio, sta je sa mozgom? Ajde postovaoci lika i dela tog coveka dajte da vidimo cime je to zasluzio da se ulice po njemu nazovu? Prodati ljudsko bice ubicama nase dece pa makar ti to bio i najveci krvnik je jadno i neljudski time pokazes da smo nista od drzave i da je nas ustav jedna obicna nula pa to je za svaku osudu. A ovi jos dali i imena ulicama po takvom coveku, eee Srbijo stidi se!

  • Koni

    20. avgust 2014 | 21:56

    Kakva glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA