Gojković: Izbor Sertića za novog ministra privrede pred poslanicima sledeće nedelje!

- Premijer Aleksandar Vučić je 19. avgusta podneo predlog za izbor ministra privrede Željka Sertića, a usaglasavamo termine predsednika i prvog potpredsednika vlade koji su jedini koji mogu da predstavljaju vladu u skupštini prilikom predlaganja ministara - kaže predsednica parlamenta

  • 6

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da očekuje da novi ministar privrede Željko Sertić bude izabran sledeće sedmice na sednici parlamenta i izrazila nadu da će poslanici polovinom meseca raspravljati o rebalansu budžeta.

- Premijer Aleksandar Vučić je 19. avgusta podneo predlog za izbor ministra privrede Željka Sertića, a usaglasavamo termine predsednika i prvog potpredsednika vlade koji su jedini koji mogu da predstavljaju vladu u skupštini prilikom predlaganja ministara. Očekujem da zbog njihovih međunarodnih obaveza to bude sigurno jedna od sednica iduće nedelje - rekla je Gojković za Radio-televiziju Srbije.

Na pitanje kada očekuje da će biti sednica na kojoj će poslanici raspravljati o rebalansu budžeta, Gojković je rekla da to zavisi od vlade.

- Vlada je obećala da ćemo dobiti u septembru rebalans budžeta. Očekujem da će to biti između 15. i 20. septembra. Parlament je spreman da prati dinamiku rada vlade - istakla je Gojković dodajući da se s tim u vezi očekuje i poslanici naredne nedelje raspravljaju o zakonu o visokom obrazovanju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    29. avgust 2014 | 09:29

    Vidi ovu prevarantkinju kako se kezi.

  • pier

    29. avgust 2014 | 10:26

    dobrog birate . . njegova firma Magma doo u blokadi a pola zgrada sto je zidao u NS nije zavrsio

  • Miroslav

    31. avgust 2014 | 14:16

    E majo ,svaku si stranku promenila ,s koja ti je sledeca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA