NIKOLIĆ PRIČUVAO PUTINOV CRNI KOFER: Evo kako je predsednik Srbije držao sudbinu sveta u rukama!

Predsednik Srbije u čuvenom blindiranom "mercedesu S600" predsednika Rusije vozio se sa šefom Kremlja, a između njih nalazio se i čuveni crni kofer sa dugmetom za aktiviranje ruskih nuklearnih projektila

  • 6

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se zajedno u "mercedesu S600" predsednika Rusije od aerodroma do Groblja oslobodioca Beograda vozio sa Vladimirom Putinom i "pričuvao" čuveni crni kofer sa dugmetom za aktiviranje projektila sa bojevim glavama!

Kao što je poznato predsednik Rusije Vladimir Putin nikome ne dozvoljava da se primakne koferu sa dugmetom koje mu omogućava da bilo gde u svetu da se nalazi, aktivira projektile sa nuklearnim bojevim glavama, ipak on je po sletanju na aerodrom Nikola Tesla prilikom ulaska u svoj blindirani mercedes taj kofer stavio između sebe i predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Predsednik Srbije bio je oduševljen Putinovim automobilom, jednostavnošću i svedenošću unutrašnjosti mercedesa, kao i činjenicom da unutra nema ni traga od raskoši i svetlećih lampica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maratonci

    24. oktobar 2014 | 09:02

    Sudbinu sveta nosi jedan covek. Zamislite da covek poludi i iz psihoze stisne to dugme. Znam, ima tu mera bezbednosti pre nego se aktivira..ali opet. JBT covek jeste moćan.

  • LuxGsm

    24. oktobar 2014 | 09:03

    Eh kamo srece da je on kao Putin, pa da i mi imamo jedan takav kofer :)

  • Zile

    24. oktobar 2014 | 09:06

    Onda je svet bio bezbedan,eeee Putine Putine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA