BIA i MUP: Pretnje Vučiću nisu bezazlene!

Izvor iz MUP-a kaže da je incident u Londonskoj školi ekonomije bio povod da se odmah otvori istraga, posle koje će Sandulović odmah biti pozvan na saslušanje u policiju zbog pretnji premijeru Srbije

  • 31

Vrh MUP-a smatra da pretnje Nikole Sandulovića premijeru Aleksandru Vučiću nisu bezazlene, pišu danas "Naše novine" i dodaju da je pokrenuta hitna istraga u kojoj su angažovane sve službe, a uključeno je i tužilaštvo.

- Bezbednost premijera Vučića ozbiljno je ugrožena, a javne pretnje koje mu je u Londonu uputio Nikola Sandulović nisu bezazlene - ocenili su izvori "Naših novina" iz vrha MUP-a.

Kako navodi ovaj list, izvor iz MUP-a kaže da je incident u Londonskoj školi ekonomije bio povod da se odmah otvori istraga, posle koje će Sandulović odmah biti pozvan na saslušanje u policiju.

- Sve službe su angažovane. Reč je o izuzetno ozbiljnim pretnjama, slučaj zajednički istražuju BIA i MUP, a uključeno je i tužilaštvo. Informacije će biti prikupljene vrlo brzo, a potom će Sandulović dobiti poziv za saslušanje u policiji - navodi izvor "Naših novina" iz MUP-a.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Krunić

    30. oktobar 2014 | 14:07

    Svaka pretnja državnim organima je krivično delo i protiv takvih se mora podneti krivična prijava.

  • Misa123

    30. oktobar 2014 | 11:13

    Onaj ispad u Londonu je bio u stvari ne samo napad na Vucica, nego na drzavu Srbiju, jer je doneo samo kaljanje ugleda nase zemlje.

  • Kiza

    30. oktobar 2014 | 11:45

    Svi smo svesno da je ovo državni udar od strane tajkuna,ozbiljnije treba pristupiti ovom problemu,da se ne daj Bože ne bi nešto loše desilo.BIA i MUP moraju bolje da reaguju i da budu spremni na bilo šta.Napad na premijera je napada na državu,niko nije iznad zakona!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA