ŠEŠELJ POSLE HAGA: Tribunal je zver koja uništava živote, a Srbima sudi zato što su Srbi! (FOTO)

 
  • 53

- Braćo Srbi i sestre Srpkinje! Izbacili su me iz ševeningenske tamnice. Nisam to tražio, samo su hteli da me se reše - rekao je lider Srpske radikalne stranke

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj stigao je danas u centralu stranke u Zemunu gde su ga dočekali simpatizeri radikala, koje je pozdravio s prozora.

Šešelj je u svom obraćanju kazao da mu je odsustvo iz Haga privremeno, a Haški tribunal je nazvao globalističkom zveri „koja uništava živote”.

- Tamo su sudili i sude svemu onom vrednom što je Srbija imala devedesetih godina. Srbima sude zato što su Srbi, izriču kazne i šalju na robiju bez ikakvih dokaza. To se desilo Nikoli Šainoviću, Karadžiću, Goranu Hadžiću...

- Braćo Srbi i sestre Srpkinje! Izbacili su me iz ševeningenske tamnice. Nisam to tražio, samo su hteli da me se reše - počeo je svoje obraćanje lider radikala.

- Obećao sam vam da ću rasturiti Haški tribunal! Doduše borba je trajala nešto duže, nego što sam očekivao ali pobedi se u zube ne gleda - rekao je Šešelj.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    12. novembar 2014 | 15:48

    Nije ti mesto u Srbiji...

  • No coment

    12. novembar 2014 | 15:34

    E moj ti, Koliko li si samo ti zivota unistio???

  • Dragan

    12. novembar 2014 | 16:29

    @miki i @no coment sram vas bilo obojicu sta vam je covek kriv ???? Sta je on vama licno ucinio nazao. Da se razumemo seselj nije bio nikad moja politicka opcija ali ko ste vas dvoje ili ja da sudimo o njemu na oanovu rekla-kazala informacija . Sram vas bilo zato sto je 70% posto takvih poput vas u Srbiji zato nam i jeste kako nam je .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA