Stefanović: Ne znam šta je smešno premijeru Hrvatske!

- Zadovoljan sam što je posle mnogo žalosnih stvari koje su uradili, a poslednja od njih bila je rezolucija koju je Hrvatska predložila u Evropskom parlamentu, gospodinu Milanoviću nešto smešno - rekao je Stefanović i dodao: "Nama nije"

  • 15

Srbija je veoma posvećana regionalnoj saradnji i ta saradnja je našoj državi veoma važna, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović reagujući na izjavu hrvatskog premijera Zorana Milanovića, koji je rekao da bi njegov dolazak na Beogradski samit 16. decembra, bio smešan.

- Zadovoljan sam što je posle mnogo žalosnih stvari koje su uradili, a poslednja od njih bila je rezolucija koju je Hrvatska predložila u Evropskom parlamentu, gospodinu Milanoviću nešto smešno - rekao je Stefanović i dodao:"Nama nije".

- Važna nam je reagionalna saradnja, nije nam smešna i veoma smo joj posvećeni, a to što bi hrvatski premijer voleo da se meša u izbore građana Srbije i političare koje biraju, više govori o njemu nego o nama -  naveo je Stefanović u izjavi Tanjugu.

On je izrazio nadu da će Milanović pokazati, kako je rekao, bar malo državničke odgovornosti i sačuvati onih 10 tabli na ćiriličnom pismu koje u Vukovaru do sada nisu uspeli da sačuvaju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    28. novembar 2014 | 15:21

    Pa I ne treba da dodje ako gledamo logicki.Hrvati su u EU a mi jos nismo,iskreno I bolje je bez njih!

  • iznogud

    28. novembar 2014 | 18:46

    regionalna saradnja, oni pobili,proterali i popalili sve sto je srpsko po hrvatskoj i bosni i sad mi jos saradjujemo sa njima,nagradjeni po misljenju nasih politicara clanstvom u eu i misle nam samo zlo.da je njima do saradnje nebi pokretali razne deklaracije barem bi posle svih zala koje su nama naneli prekinuli sa optuzbama za genocid...mislim da nam takvi prijatelji nisu potrebni

  • Dale

    28. novembar 2014 | 23:51

    Svaka je na mestu Stefanovicu! Svaka cast, samo napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA