Dačić: Sloba je pogrešio što je podržao Šešelja, on je propast!

- Onaj koga Vojislav Šešelj podrži teško njemu, zagarantovana mu je propast. Najveća greška SPS-a je posrška Slobodana miloševića Vojislavu Šešelju i sada kažem - ako ima neki Šešeljevac u socijalistima, neka odmah ide kod njega - rekao je lider socijalista na Kongresu SPS-a

  • 19

Socijalistička partija Srbije održava danas 9. kongres stranke pod nazivom „Odgovorno za budućnost”, a šef socijalista Ivica Dačić, koji je i jedini kandidat za prvog čoveka SPS-a, najavio ga je kao kongres promena. Kao podršku redovnom Kongresu i lideru socijalista, Ivici Dačiću, svojim prisustvom dao je i premijer Srbije, Aleksandar Vučić.

Ivica Dačić se na Kongresu obratio prisutnima i rekao da je najveća greška SPS-a podrška Slobodana Miloševića Vojislavu Šešelju.

- Onaj koga Vojislav Šešelj podrži teško njemu, zagarantovana mu je propast. Najveća greška SPS-a je posrška Slobodana miloševića Vojislavu Šešelju i sada kažem - ako ima neki Šešeljevac u socijalistima, neka odmah ide kod njega - rekao je lider socijalista.

Dačić je uoči Kongresa više puta rekao da to mora biti kongres promena, da SPS treba da ima ciljeve, ideje i rad uskladen sa vremenom u kojem živi. Tokom obraćanja javnosti naglašavao je da stranka koju vodi neće i ne može da bude muzej prošlosti i da oni, koji to ne shvataju, treba da ustupe mesto drugima.

KONGRES SPS-a: Vučić i Dodik podržali Dačića za lidera socijalista! (FOTO)

Na Kongres SPS-a došli su i Milorad Dodik, Ištvan Pastor, Rasim Ljajić, Milan Krkobabić, Dragan Marković Palma i profesor FPN-a Zoran Slavujević i ceo vrh SPS-a. Kongres je počeo sa himnom “Bože pravde”, zatim internacionalnom, a lider socijalista je počeo govor sa “Drugarice i drugovi”…

HIT: Dačić citirao Tita! Evo šta je rekao

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milo

    14. decembar 2014 | 11:26

    Najvece zlo I propast Srbije ste vi i vasa KOMUNISTICKA banda koja je opljackala i pljacka ovaj narod vec 25 godina. Sva drzavna preduzeca ste vi drzali I drzite svih ovih godina. Tendere I javne nabavke ste namestali sebi I svojim. Vasu komunisticku partiju treba zabraniti i vas , ako to ne uradimo nama nema spasa. Korupcija,pljacka ,ubistva sve je to tvoje i tvoje komunisticke bande . Seselj nije nikad bio na vlasti u Srbiji!

  • Александар Џунић

    14. decembar 2014 | 11:40

    Човек леп онолико, колико му је мозак леп. Човек је добар онолико, колико му је мозак леп. Дачић је живи пример колико Србија нема суверенитета, јер је са осталом свитом, упркос политичкој прошлости постављен да сахрањује будућност нашег народа.

  • Karađorđije

    14. decembar 2014 | 11:45

    "drugarice i drugovi"..? Koliko se ja sećam Šešelj je podržao vas kad vam se klimalo.. i to mu je verovatno bio životni promašaj. Da to nije uradio, verovatno bi na sledećim izborima sam uzeo vlast.. klasično spinovanje i zamena teza.. kao i ono da je Šeki bio nosilac politike "devedesetih".. po mom skromnom sećanju nosioci su bili "balkanski mirotvorac" i ti.. A Tadića bih na doživotnu robiju zbog vaše rehabilitacije, jer on je taj koji vas je oprao pred građanima i svetom i ponovo vas uveo u vlast, umesto da vam se zabrani bavljenje politikom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA