Vučić: Dogovoreni projekti korak ka modernizaciji države!

- Želim da vas uverim da ćemo učiniti sve što možemo da projekte ostvarimo na najozbiljniji i najkvalitetniji način jer je svaki projekat korak ka moderanizaciji države i boljoj ekonomiji koja će poboljšati život građana - rekao je premijer Srbije kineskom premijeru

  • 69

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će Srbija učiniti sve da se projekti koji su dogovoreni tokom posete kineskog premijera Li Kećijanga ostvare na najozbiljniji i najkvalitetniji način, jer će svaki od njih biti korak ka modernizaciji države i boljoj ekonomiji.

Vučić je prilikom dodele Povelje počasnog građanina Beograda kineskom premijeru rekao da su Samit Kine i 16 zemalja CEE i bilateralni susreti sa kineskom delegacijom stavili na naša leđa veliki teret i odgovornost da se svi projekti završe i sprovedu onako kako je dogovoreno I kako je obećano.

- Želim da vas uverim da ćemo učiniti sve što možemo da projekte ostvarimo na najozbiljniji i najkvalitetniji način jer je svaki projekat korak ka moderanizaciji države i boljoj ekonomiji koja će poboljšati život građana - rekao je Vučić kineskom premijeru.

On je naveo da je poseta kineskog premijera za njega lično bila veliko političko i ljudsko iskustvo, a da su i građani ne samo Beograda već Srbije zadovoljni.

- Vaša trodnevna poseta doprinela je da se ljudi u Beogradu i Srbiji osmehuju. Mislim da neću preterati ako kažem da su oduševljeni onim što se u Beogradu dešavalo - rekao je Vučić i dodao da je u razgovoru sa “običnim građanima” Srbije uvideo da su ponosni zbog veza koje postoje između Srbije I Kine.

Vučić je naveo da će ovu nedelju mnogi zapamtiti kao posebnu i da će biti upisana u istoriju kao nedelja u kojoj se dogodila prava prekretnica i napravljena promena.

- Želim vam srećan put kući - poručio je Vučić kineskom premijeru, dodajući da je Srbija Samit organizovala najbolje što je mogla.

- Napred Beograd, živela Srbija - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetozarka

    18. decembar 2014 | 21:39

    Samo napred i hvala premijeru na svim dosadasnjim uspesnim poduhvatima.

  • Svarog

    18. decembar 2014 | 21:13

    Uradite to da ne bi placali penale kao sto placamo eu i raznim fondovima od kojih smo uzeli kredit a nismo ga realizovali

  • Lazar

    18. decembar 2014 | 18:14

    Srbija treba sada da pokaže ozbiljnost i odlučnost prilikom realizacije dogovorenih projekata. Sve će to dovesti do modernizacije Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA