HAŠKI TRIBUNAL JE PAKOSTAN: Evo šta je Vučić rekao u Slovačkoj o Šešelju i Hagu! (FOTO)

- Da se nasmejete: pre četiri meseca Haški tribunal želeo je da napakosti meni vraćanjem Šešelja, a sada opet žele tom istom Vučiću da napakoste, pa da ga (Šešelja) vrate - rekao je premijer Srbije

  • 6

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Bratislavi da Srbija neće slati nikakve iritirajuće poruke nikome u regionu povodom incidenta Vojislava Šešelja.

- Neću da govorim onima koji bi da iskoriste svaki incident da usmere negativnu pažnju na Srbiju. Srbija neće slati nikakve iritirajuće poruke nikome u regionu. Srbija želi mir. Srbija želi stabilnost i takvu politiku ćemo da vodimo", rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle sastanka s premijerom Slovačke.

VUČIĆ ODBRUSIO HAŠKOM TRIBUNALU: Srbiju NEĆETE ponižavati, nećemo da KLEČIMO i MOLIMO nikoga! (VIDEO)

Vučić je kao "pakost" Haškog tribunala označio i privremeno oslobađanje Šešelja, i zahtev da bude vraćen u Hag.

Foto: Tanjug/Vlada Srbije Foto: Tanjug/Vlada Srbije

- Da se nasmejete: pre četiri meseca Haški tribunal želeo je da napakosti meni vraćanjem Šešelja, a sada opet žele tom istom Vučiću da napakoste, pa da ga (Šešelja) vrate. Nadam se da će u medjuvremenu u Haškom tribunalu da se dogovore da li je (Šešelj) bolestan, ili nije. A Srbija poštuje medjunarodno pravo - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/Vlada Srbije Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Predsednik Vlade Srbije posetu Slovačkoj počeo je sinoć, radnom večerom sa šefom slovačke diplomatije Miroslavom Lajčakom, a danas je nakon kratkog susreta s predsednikom Slovačke Andrejom Kiskom razgovarao s glavnim domaćinom, premijerom Robertom Ficom.

Dvojica premijera učestvuju popodne na Srpsko-slovačkom poslovnom forumu, a posetu Bratislavi Vučić završava susretom s predsednikom Parlamenta, Petrom Pelegrinijem.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kika

    2. april 2015 | 15:31

    Srbija ne treba da salje nikakve potuke u regionu,Srbija treba da poveca minimalac za minimum 50 posto ako misli da joj gradjani ne pocrkaju!

  • South

    2. april 2015 | 17:19

    Šeki care!

  • Tina

    3. april 2015 | 13:31

    Ti ces da ucis jednog Vucica sta treba da radi. Aj gledaj svoja pisla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA