UBIĆE ME U HAGU! Ovako je Milošević PREKLINJAO RUSE ZA POMOĆ 3 dana pred SMRT!

- Milošević je znao da će, ostane li u zatvoru, biti ubijen. Ne ulazim u to je li ga je ubio Zapad ili neko drugi - kaže najbliži prijatelj bivšeg predsednika SRJ Hadži Dragan Antić

Nekadašnji direktor i glavni i odgovorni urednik lista Politika, kao i lični prijatelj bivšeg predsednika SRJ i lidera SPS-a Hadži Dragan Antić, u razgovoru za srpski Newsweek otkriva da je Slobodan Milošević, tri dana pred smrt, iz Haga napisao pismo šefu ruske diplomatije, Sergeju Lavrovu, u kome od njega traži pomoć.

- Milošević je znao da će, ostane li u zatvoru, biti ubijen. Ne ulazim u to je li ga je ubio Zapad ili neko drugi… Ne bih da spekulišem. Ipak, siguran sam da Milošević nije umro prirodnom smrću. Uzgred, čini mi se veoma zanimljivim i to da, iako im je bilo ponuđeno, Rusi nikada nisu objavili pismo koje je Slobodan Milošević uputio Sergeju Lavrovu, a koje će prvi put biti objavljeno u vašim novinama. Zašto, ko zna?! rekao je Hadži Dragan Antić.

OVO JE NAJDUBLJE ČUVANA TAJNA HAŠKOG TRIBUNALA: Slobodan Milošević je UBIJEN lekom protiv LEPRE! (VIDEO)

Foto: Medija centar Beograd Foto: Medija centar Beograd

Pismo Slobodana Miloševića koje je objavio srpski Newsweek objavljujemo u celosti:

" Poštovana gospodo,

Uz moju veliku zahvalnost za solidarnost i razumevanje koje ste pokazali spremnošću da me primite na lečenje i garancijama koje ste dali, želim da vas informišem o sledećem:

-Smatram da je uporno nastojanje da mi se uskrati lečenje u Rusiji prvenstveno motivisano strahom da bi pažljivom stručnom analizom bili otkriveni aktivni, namerni postupci urušavanja mog zdravlja za sve ovo vreme, koji se ne bi mogli sakriti od ruskih stručnjaka.

Foto: icty.org Foto: icty.org

VEČITA MISTERIJA: Da li je Slobodan Milošević UBIJEN ili je UMRO u Hagu?

Za svoju tvrdnju iznosim vam jedan jednostavan primer koji vam šaljem u prilogu. Naime iz dokumenta koji mi je dostavljen 7. marta vidi se da su 12. januara (dakle pre dva meseca) u mojoj krvi pronašli izuzetno jak lek koji se koristi, kako mi kažu za lečenje lepre i tuberkuloze iako ja nikakav antibiotik nisam koristio za svih ovih pet godina u njihovom zatvoru.

Nisam za to vreme imao bilo kakvu infektivnu bolest (osim gripa).

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Pa čak i činjenica da su čekali dva meseca ne može imati nikakvo drugo objašnjenje - do da se radi o manipulaciji. U svakom slučaju, oni koji mi ubacuju lek za lepru - sigurno ne mogu da me leče. I oni od kojih sam branio zemlju u ratu i koji imaju interes da me ućutkaju takođe.

OVE REČI SLOBODANA MILOŠEVIĆA PAMTIĆE SVAKI SRBIN: Evo kako je Srbija UŠLA U RAT protiv NATO PAKTA! (VIDEO)

Poštovana gospodo, vama je poznato da su ruski lekari koji spadaju u najuglednije u svetu zaključili da mi je ispitivanje i lečenje vaskularnih problema glave neophodno i hitno. Ja dobro znam da je to tako jer se osećam veoma loše.

Obraćam vam se u očekivanju da mi pomognete u zaštiti od kriminalne aktivnosti u instituciji koja radi pod oznakom UN i da što pre budem u mogućnosti da dobijem adekvatno lečenje u vašoj bolnici u čije lekare kao i u Rusiju, imam puno poverenje", napisao je Milošević u svom pismu.

(Telegraf.rs / Izvor: Newsweek)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nostalgija

    16. april 2015 | 18:55

    Nisam ga simpatisao, cak sam ga skoro pa mrzeo, a danas svaki dan mi se sve vise i vise svidja. A oni sto danas ga drze za dezurnog krivca i imaju mnogo nula na svojim racunima te nule su "zaradjivali" u njegovo vreme. P.S. svaki dan sve vise i vise.

  • Dejan B.

    16. april 2015 | 17:29

    Za sve posle njega bio je car

  • Kiza

    16. april 2015 | 19:58

    Milosevica neki vole neki ne vole. Imao je svoje vrijeme koje je proslo. Nisam ga ni ja nesto pretjerano volio i bilo mi je drago kad su ga skinuli sa vlasti. Cisto da se vidi sta ovi drugi mogu da urade za narod. Najzalije mi je samo TO a TO je da su TI neki veliki SRBI na VIDOVDAN isporucili Milosevica za HAG. Treba li dalje ikakav komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA